23. november 2017
Lellinge Skole er blevet solgt, og det er planen, at der skal opføres en multihal på områdets boldbane. Foto: Elmer Madsen
Lellinge Skole er blevet solgt, og det er planen, at der skal opføres en multihal på områdets boldbane. Foto: Elmer Madsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skolepenge til multihal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skolepenge til multihal
Køge - 20. marts 2017 kl. 19:00
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der skal arbejdes videre med etableringen af en ny multihal på den eksisterende boldbane i Lellinge. Samtidig skal der ske en nedrivning af eksisterende skolebebyggelse på området.

Det stemte økonomiudvalget i Køge for på det seneste møde om sagen som udspringer af, at Lellinge Skole er blevet solgt.

Byrådet besluttede i 2016 at sælge Lellinge Skole og SFO. Salgsindtægterne herfra skulle anvendes til etablering af en multihal som en erstatning og en forbedring af rammerne i forhold til den gamle gymnastiksal på Lellinge Skole. Det er aftalt med køber, at skolens gymnastiksal er tilgængelig for de nuværende brugere, indtil der er opført en ny multihal.

Salget gav en samlet ramme på 6 millioner kroner til etableringen af den nye multihal. Udvalget vurderer, at der vil kunne etableres en hal i størrelsesorden 300 kvadratmeter. Der er et lokalt ønske om, at hallen skal indeholde omklædningsrum, gymnastiksal, arkiv- og opbevaringsmuligheder, tekøkken og eventuelt et mindre mødelokale. Det endelige projekt skal afklares nærmere i forhold til ønsker og projektets økonomi.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk