30. maj 2020
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sindssyg kørsel skyld i voldsom trafikulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sindssyg kørsel skyld i voldsom trafikulykke
Køge - 04. november 2019 kl. 11:02
Af Lars Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To unge mænd afhøres mandag formiddag af politiet som mistænkte for at være skyld i en voldsom ulykke på Vestmotorvejen søndag aften

arrow Læs også: 20-årig fængslet for hasarderet kørsel på motorvej

Omkring kl. 19.40 søndag aften skete en alvorlig ulykke på Vestmotorvejen kort efter Vemmedrup, hvor flere biler kørte sammen. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Ulykken skete, da en mindre blålilla personbil kørte hasarderet og overhalede indenom i nødsporet.

Da bilen blev ført fra nødsporet tilbage i første vognbane, ramte bilen en anden personbil, som trak en hestetrailer med en hest. Bilen blev ført af en 48-årig mand fra Gentofte.

Den mindre personbil påkørte først den bageste del af hestetraileren og ramte herefter en anden bagvedkørende bil, som blev ført af en 38-årig mand fra Esbjerg.

Vragdele fra den 38-åriges bil ramte derefter et fjerde køretøj.

Alle endte i grøften

Hestetraileren og alle tre biler endte i grøften langs motorvejen.

Politi og ambulance blev sendt til stedet, og motorvejen blev afspærret. Trafikken blev ledt af motorvejen ved afkørsel 33 Vemmedrup.

Redningsmandskabet fik frigjort hesten fra hestetraileren, hvorefter den stak af, men den blev heldigvis hurtigt indfanget af ejeren.

Ingen personer eller hesten kom alvorligt til skade ved uheldet.

Fører og passagerer forsvandt

Føreren og passagererne fra den mindre personbil, som var årsag til uheldet, efterlod bilen på stedet og var forsvundet, før politiet nåede frem.

Politiet undersøgte uheldsstedet og optog en rapport, som skal belyse omstændighederne ved uheldet med de flygtede personer.

Først kl. 21.20 var der ryddet op på stedet, så vejen igen kunne åbnes.

Den blålilla bil var netop solgt

Politiet kontaktede i løbet af aftenen ejeren af den blålilla personbil, som kunne dokumentere, at han havde solgt bilen kort forinden.

Politiet fandt efterfølgende frem til den nye ejer af køretøjet, en 20-årig mand fra Skibby, som opholdt sig på en adresse i København.

Han og en 17-årig mand fra København blev anholdt, som mistænkte for at have befundet sig i den mindre blålilla personbil, da ulykken skete.

Flere anmeldelser om hasarderet kørsel

Forud for ulykken ved Vemmedrup havde politiet fået anmeldelse om, at den samme blålilla bil havde kørt hasarderet på Vestmotorvejen i østgående retning ved Ringsted.

Bilen havde foretaget flere overhalinger indenom, som havde skabt hårde opbremsninger og farlige situationer.

Politiet skal mandag formiddag afhøre de to mistænkte i sagen og forsøge at få klarlagt, hvem der førte bilen i forbindelse med ulykken.

Sagen vil herefter blive vurderet af anklagemyndigheden, som skal tage stilling til, om der skal ske fremstilling i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling i forbindelse med den hasarderede kørsel, som førte til den alvorlige ulykke.

arrow Motorvej spærret
03. november 2019 kl. 21:30 Opdateret: kl. 21:30
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk