16. oktober 2021
Den triste episode i Parken vil sent blive glemt.
gallery icon

Se billedserie

Den triste episode i Parken vil sent blive glemt.
Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se de rørende billeder: Da fodbolden blev helt ubetydelig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se de rørende billeder: Da fodbolden blev helt ubetydelig
Køge - 14. juni 2021 kl. 11:54
Af Anders Fallesen

Lørdagens festligheder blev på et splitsekund afløst af fortvivlelse og stilhed, da Christian Eriksen kort før pausen i Danmarks EM-åbningskamp mod Finland kollapsede på Parkens græs.

arrow Læs også: Se billederne: Gigantisk EM-eufori - mens det varede

Også i Køge ændrede alt sig med ét.

I underkanten af 500 festglade fodboldfans var ellers samlet på havnen, hvor Braunstein og Spar Nord Køge Bugt havde inviteret til fodboldfest.

Men pludselig var fodbolden aldeles ubetydelig, og de køgensiske landsholdsfans samledes i stedet i håbet om, at Christian Eriksen skulle klare sig og komme godt ud af den dybt alvorlige situation.

Dybt chokerede

Knap halvandet døgn efter den triste episode i Parken fortæller Michael Braunstein Poulsen, at det da også blev en helt anderledes dag, end alle havde håbet på.

- Der var virkelig landskamps-stemning, lige indtil det skete, og så fes det fuldstændig ud. Vi var selvfølgelig dybt chokerede som alle andre, men vi håber og tror på, at Christian Eriksen kommer på højkant og får et godt liv. Det er så meget vigtigere end fodbold. Uanset om man er fodboldinteresseret eller ej, så er der kun ros herfra til landsholdet, for de fik virkelig vist stor fællesskabsfølelse med den måde, de håndterede det på, siger Michael Braunstein Poulsen.

Hjælp til foreninger

Inden den yderst dramatiske hændelse indtraf, var stemningen helt i top. Rød- og hvidklædte fans mødte tidligt og talstærkt op, og Michael Braunstein Poulsen var glad for, at man kunne skabe en fin ramme omkring begivenheden:

- Køge Festuge er jo aflyst, og mange foreningerne mangler jo nogle indtægter derfra. Så vi har ønsket at arrangere noget, hvor vi er gået sammen med en lokal bank, og ude på pladsen står foreningerne for ølsalget. Øl bliver jo til penge, så det hjælper foreningerne, siger Michael Braunstein Poulsen på en dag, der tog en helt uventet og trist drejning.

Da fodbolden på et splitsekund blev fuldstændig ubetydelig.

arrow Billeder og video: Kæmpefest med Re-Sepp-ten efter slutfløjtet
27. juni 2021 kl. 12:45 Opdateret: kl. 12:30
Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk