21. januar 2019
De første elever fra Vemmedrupskolen ankom i morges i deres nye rammer på pavillonskolen, hvor de det næste stykke tid skal have undervisning. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

De første elever fra Vemmedrupskolen ankom i morges i deres nye rammer på pavillonskolen, hvor de det næste stykke tid skal have undervisning. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Vemmedrup-elever begynder i pavillonskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Vemmedrup-elever begynder i pavillonskole
Opdateret 03. januar 2018 kl. 10:37
Køge - 03. januar 2018 kl. 09:22
Af Simon de Visme
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter knap fire måneder med undervisning på naboskoler og nærliggende lokaler kan eleverne fra Vemmedrupskolen i Køge Kommune endelig vende hjem til nogenlunde vante rammer på Vindegårdsvej.

arrow Læs også: Formand: Udviklingen går for hurtig

Onsdag morgen indtog skoleeleverne nemlig for første gang den nybyggede pavillonskole, der skal fungere som midlertidig skole, indtil de oprindelige bygninger er renoveret. Den nye pavillonskole er placeret på Vemmedrupskolens gamle boldbane.

Siden begyndelsen af september har ni ud af ti bygninger på Vemmedrupskolen været lukket på grund af alvorlig skimmelsvamp, og fra Køge Kommunes side mangler man stadigvæk at lave den endelig plan for det fremadrettede renoveringsarbejde.

Derfor kan der gå mange måneder, før Vemmedrup-eleverne kan flytte ind på deres gamle skole. Indtil da står den på undervisning i pavillonskolens nye, lyse lokaler. Her var man onsdag morgen endnu ikke helt færdig med det sidste arbejde, og derfor gik enkelte håndværkere stadig rundt omkring klokken 8.00, mens mange forældre trodsede regnen for at aflevere deres børn i de nye rammer.

Se alle billederne fra den første dag i Vemmedrups nye pavillonskole og læs hele historien i onsdagens DAGBLADET Køge den 3. januar.

arrow Køge-piger vinder stort stævne
03. januar 2018 kl. 15:18 Opdateret: kl. 13:16
arrow Brugerråd samlet om marina-udvikling
03. januar 2018 kl. 14:31 Opdateret: kl. 13:45
arrow Arbejdsulykke: 52-årig fik alvorlige skader i hovedet
03. januar 2018 kl. 09:26 Opdateret: kl. 09:26

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk