19. oktober 2018
Søndag morgen blev julemærkemarchen i Køge skudt i gang, og pengene går ubeskåret til landets julemærkehjem. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Søndag morgen blev julemærkemarchen i Køge skudt i gang, og pengene går ubeskåret til landets julemærkehjem. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Tæt på 1000 gik årets julemærkemarch

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Tæt på 1000 gik årets julemærkemarch
Køge - 04. december 2017 kl. 12:33
Af Simon de Visme
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag morgen gik både børn, unge, forældre og bedsteforældre en tur for en god sags tjeneste, da den årlige julemærkemarch i Køge blev skudt i gang. Arrangementet støtter ubeskåret de fem danske julemærkehjem.

arrow Læs også: Se billederne: 800 mennesker til julemærkemarch

Marchen fandt sted mange steder landet rundt, og i Køge var det den kommende borgmester Marie Stærke, som sendte folk af sted fra Køge Gymnasium. I alt endte det med 976 gående deltagere, og ifølge arrangørerne var Køge det sted, som havde næstflest deltagere.

- Det er fantastisk flot, at så mange mødte op, selvom vejret ikke var det bedste. Det er vi rigtig glade for, siger Finn Nielsen, formand for Firmaidræt Køge.

Sidste år blev der på landsplan samlet cirka 1,25 millioner kroner ind til landets julemærkehjem, men i Køge venter man endnu på optællingen for at finde ud af, hvor meget søndagens march har samlet ind.

Finn Nielsen glæder sig dog allerede over, at weekenden bød på masser af god stemning.

- Folk var i rigtig godt humør, og der blev virkelig sludret og hygget ude på ruterne. Der var ruter på henholdsvis fem og ti kilometer, så der var god tid til at vende verdenssituationen, griner han.

Selvom sporene efter søndagens julemærkemarch knap nok er væk, har man hos arrangørerne allerede rettet blikket mod 2018.

- Deltagerne kommer for hyggens skyld, og vi glæder os allerede til næste år, hvor marchen bliver holdt den 2. december, fortæller Finn Nielsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk