1. december 2020
Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Fuld knald på julen hos Stacy's

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Fuld knald på julen hos Stacy's
Køge - 18. november 2020 kl. 06:15
Af Martin Rasmussen

Burgerrestauranten Stacy's på Køge Marina har stærke juletraditioner, men man overgår i den grad sig selv i år, hvor restauranten blandt meget andet juleri er blevet udstyret med et 6,5 meter højt rensdyr.

Dertil kommer blandt andet to enorme, lysende julegaver på taget, en stor kane ved indgangen, hvor man en stribe dage i tiden op til jul vil kunne møde julemanden, og julepynt i lange baner i restauranten.

- Vi kunne godt sidde på hænderne i denne coronatid, men vi har valgt at gøre det modsatte, og jeg kan godt garantere, at det bliver festligt at besøge Stacy's i den kommende tid. Vi vil gerne være et lyspunkt i en mørk tid, siger indehaver Linné Sommer med et stort smil.

Helt i julens ånd vil man også kunne finde en flæskestegsburger på menukortet fra 20. november og frem til jul.

Fra fredag 20. november kan alle børn op til 12 år lave en tegning i forbindelse med et besøg i den julepyntede restaurant, og så kan de være heldige at vinde dagens gave, som udtrækkes af selveste julemanden gennem hele julemåneden.

Også fra 20. november kan både børn og voksne desuden udfylde en online ønskeseddel til Stacy's med navn, alder og tre ønsker, og så vil julemanden trække en vinder, som får opfyldt et ønske, hver adventsøndag.

Julemanden bliver i det hele taget en hyppig gæst i restauranten i den kommende tid. Man vil kunne møde ham hver fredag, lørdag og søndag - første gang fredag 27. november - og så vil han desuden være på Stacy's nogle hverdage. Se hele programmet på hjemmesiden: www.stacysdiner.dk.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk