15. december 2018
John Khan klippede snoren og indviede torsdag officielt de nye lokaler for Ellemarkskolens SFO og fritidsklub Pitten. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

John Khan klippede snoren og indviede torsdag officielt de nye lokaler for Ellemarkskolens SFO og fritidsklub Pitten. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Børnenes pitstop er kommet »hjem«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Børnenes pitstop er kommet »hjem«
Køge - 16. marts 2018 kl. 13:45
Af Simon de Visme
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv om kulden var skarp og vinden hård, var smilene brede og glæden stor hos de mange fremmødte børn. Alle var de samlet i en rundkreds udenfor Gymnasievej 22 i Køge, som fremadrettet bliver Ellemarkskolens nye SFO og fritidsklub.

I midten af rundkredsen holdt John Khan, SFO- og Klubkoordinator i Køge Kommune, en indlevende indvielsestale for børnene, som efterfølgende så nysgerrigt med, da den røde snor blev klippet.

Efter flere års forsøg er det endelig lykkedes at få samlet Ellemarkskolens fritidsvirksomhed i umiddelbar nærhed af skolen, og det vækker nu stor glæde. Selve bygningen var tidligere en del af Ellebækskolen, som i dag er rykket til Gørslev, men i dag huser Pittens nye lokaler både poolbord, en computerafdeling og café. Derudover har man udenfor etableret en helt ny boldbane, som forventes at hive mange unge til.

At SFO og fritidsklubben nu rykker tættere på Ellemarkskolen, bør være en fordel for børnene.

- Alle sammenhænge mellem skole og SFO bliver styrket ved den fysiske nærhed. Det bliver lettere for børnene at kigge forbi efter skole, hvorimod nogle måske førhen gik forbi deres hjem på vej hen til Pitten, og derfor droppede det, forklarer John Khan.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk