14. december 2017
For første gang, siden det meste af skolen blev lukket på grund af skimmelsvamp, var alle Vemmedrup-eleverne samlet igen, da der fredag var motionsdag. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

For første gang, siden det meste af skolen blev lukket på grund af skimmelsvamp, var alle Vemmedrup-eleverne samlet igen, da der fredag var motionsdag. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder og video: Motionsdag samlede Vemmedrup-elever igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder og video: Motionsdag samlede Vemmedrup-elever igen
Køge - 13. oktober 2017 kl. 13:45
Af Simon de Visme
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Årets »Vemmeade« blev i dag fredag skudt i gang på Vemmedrupskolen i Køge som en del af skolernes årlige motionsdag, og det er første gang i mere end en måned, at alle eleverne er samlet på skolen.

Siden der i begyndelsen af september blev konstateret skimmelsvamp i ni ud af 10 bygninger, har størstedelen af skolen været lukket ned. Kun mellemtrinnet er blevet tilbage i den enlige »rene« bygning, mens resten af eleverne og de ansatte har været spredt ud på andre skoler og i andre lokaler.

Derfor var der også masser af genkendelsens glæde og smil hos de 350 børn, som i morges løb, sprang og kastede sig igennem motionsdagen. Vemmedrupskolens skoleleder, Anni Laursen, var mødt op for at se elevernes tilbagekomst på skolens område efter en måned med forvirring og utryghed.

- Der har været svære arbejdsvilkår for alle. Vi har ikke haft nogen base, og det har været med til at skabe utryghed. Man mister de faste rutiner, og det har været svært at samle folk til møder, fortæller Anni Laursen og uddyber:

Derfor er skolelederen glad for, at man med motionsdagen kan samle både børn og voksne igen.

- Det betyder rigtig meget, specielt for os voksne. Mange har ikke set meget til hinanden, så det er dejligt at mødes igen, siger Anni Laursen.

Skolelederen står i morgensolen og har blikket rettet mod de mange elever i sportstøj, som deltager til motionsdagen. Hun peger på et hjørne af skolens grønne boldbane. Her skal der inden for et par måneder bygges en pavillon-skole, så eleverne og de ansatte fra Vemmedrupskolen igen kan samles på Vindegårdsvej.

Det er byrådet, som har besluttet og finansieret pavillon-løsningen, og det glæder Anni Laursen, der har været skoleleder på Vemmedrupskolen i omkring et år.

- Det kommer til at give tryghed, sammenhold og en øget arbejdsglæde. Pavillon-skolen vil betyde, at vi igen kan sætte fokus på skoleudvikling. Den seneste tid har det mest af alt bare handlet om driften, og derfor har det været svært at sætte fælles mål, siger hun.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk