25. november 2017
Eleverne på Vemmedrupskolen er i fuld gang med at bygge Roskilde Domkirke af sukkerknalder ud fra den oprindelige grundplan. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Eleverne på Vemmedrupskolen er i fuld gang med at bygge Roskilde Domkirke af sukkerknalder ud fra den oprindelige grundplan. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder og video: Elever bygger domkirke af sukkerknalder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder og video: Elever bygger domkirke af sukkerknalder
Køge - 16. februar 2017 kl. 15:32
Af Simon de Visme
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vemmedrupskolen i Køge er i øjeblikket i gang med en lidt anderledes uge, hvor eleverne fra skolens mellemtrin arbejder med arkitektur og bygningskonstruktioner.

En gruppe af eleverne er blandt andet i gang med at omdanne 20.000 sukkerknalder til tro kopi af Roskilde Domkirke i størrelsesforholdet 1:200. De mange sukkerknalder er sponsoreret af den lokale Rema 1000.

Det håndfaste arbejde med arkitektur og autentiske konstruktioner af bygninger har en positiv effekt på eleverne. Sådan lyder det fra en anden af skolens lærere, der har været en del af fagugen.

- Eleverne har været super engagerede, for de arbejder med nogle lidt mere legende elementer, siger matematiklærer Torben Storm og uddyber.

- Det er mere praktisk, og de får lov til aktivt at bruge deres hænder. Det gør det sjovt på en anderledes måde, og deres egen kreativitet kommer i spil, fortæller Torben Storm.

Andre af eleverne på holdet har brugt ugen på at tegne forskellige dele af domkirken, og sammen med blandt andet modellen af de 20.000 sukkerknalder skal det hele vises frem på skolen fredag, hvor også repræsentanter fra Rema 1000 kigger forbi.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk