21. oktober 2018
Medlemmer af Sct. Georgsgildet i Køge i færd med at pakke 125 flotte julekurve der er gevinsterne til de traditionsrige grønne lodsedler.
Medlemmer af Sct. Georgsgildet i Køge i færd med at pakke 125 flotte julekurve der er gevinsterne til de traditionsrige grønne lodsedler.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sct. Georgsgildet støtter julehjælpen i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sct. Georgsgildet støtter julehjælpen i Køge
Køge - 10. november 2017 kl. 07:00
Af Per Møller
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Julen er traditionernes tid. Det er også en svær tid for mange. Derfor er det en stor glæde at Sct. Georgsgildet igen i år støtter aktiviteten, når Røde Kors i Køge samler ind til julehjælp til udsatte familier.

Køgegildet donerer 6.000 kr. til det gode formål.

Donationen kommer fra overskuddet af salget af de grønne lodsedler, der nu har eksisteret i over 60 år.

For 60 år siden kostede en lodseddel 25 øre - nu koster den 2 kr., så selvom en lodseddel faktisk er blevet billigere med tiden, er præmien stadig en flot julekurv. Lodsedlerne sælges af spejderne og i lokale forretninger i Køge, og overskuddet støtter den lokale spejderbevægelse og andet humanitært arbejde.

Et af de projekter, der nyder gavn af støtten, er julehjælpen fra Røde Kors i Køge, der igen i år uddeler julekurve til familier, som har svært ved at få økonomien til at hænge sammen.

"Sidste år uddelte Røde Kors i Køge 125 julekurve, og behovet er bestemt ikke blevet mindre i år. Tværtimod. En julehjælpepakke koster ca. 500 kr., så med den flotte donation på 6.000 kr. kan vi komme langt. Vi er utroligt glade for den støtte, vi får fra Sct. Georgsgildet", fortæller Helle Røtting, der er aktivitetsleder hos Røde Kors i Køge.

"Julehjælpen giver julefred hos modtagerfamilierne, hvor julen desværre ofte er forbundet med bekymringer hos både børn og voksne. Vi er helt afhængige af sponsorer og donationer for at kunne hjælpe familierne", slutter Helle Røtting.

Man kan stadig nå at købe en grøn lodseddel og både støtte et godt formål og få chancen for at vinde en julekurv.

Lodtrækningen foretages den 9. december. Læs mere på www.koegegilde.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk