2. december 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SE BILLEDERNE: Hyp alle mine heste!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SE BILLEDERNE: Hyp alle mine heste!
Køge - 26. maj 2019 kl. 17:40
Af Lars Andersen

På tirsdag skal dronning Margrethe som bekendt køre i karet i Køge, og hun skal selvfølgelig have følgeskab af ryttere fra Gardehusarregimentet.

arrow Læs også: Fejende flot opvisning af gardehusarerne

I den anledning har 52 heste med tilhørende ryttere og andet mandskab siden fredag været opstaldet på Køge Marina, og søndag eftermiddag inviterede Gardehusarregimentet på åbent hus og opvisning for alle interesserede.

Og dem var der rigtigt mange af på marinaen, hvor flere hundrede stod tålmodigt - mere eller mindre - ventende, mens de sidste forberedelser blev klaret inde i de to kæmpestore stald-telte.

DAGBLADET var med, inden dørene blev slået op og fik blandt andet en snak med Ole Mortensen fra De Kongelige Stalde, der har ansvaret for den mere end 100 år gamle kongelige karet, som dronningen skal køre i, og Gardehusarernes næstkommanderende, kaptajn Daniel Berggreen, der skal ride forrest i optoget på tirsdag.

Læs meget mere i DAGBLADET Køge mandag

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk