11. december 2017
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SE BILLEDERNE: Fejrede rund fødselsdag med modeshow

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SE BILLEDERNE: Fejrede rund fødselsdag med modeshow
Køge - 16. marts 2017 kl. 13:20
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Glæden og begejstringen fik frit løb, da tøjbutikken Zophie & Oliver onsdag aften fejrede sin tyve års fødselsdag med et storstilet modeshow i Teaterbygningen.

Børn og forældre ventede tålmodigt i en lang kø på, at det blev deres tur til at få en goodiebag og en plads rundt om den catwalk, som gik halvvejs ud i salen.

I en stor, gul lænestol sad en smilende og vinkende butiksejer Louise Nielsen, naturligvis iklædt rød bandana - klar til at styre afviklingen af det modeshow, som blandt andet er blevet forberedt i lånte lokaler hos BB Dans.

- Velkommen til Zophie&Olivers jubilæumsshow. Er der nogen, vi gerne vil fejre vores fødselsdag sammen med, så er det jer - vores kunder og leverandører, lød det kort efter fra butiksejeren. Og så gik showet ellers i gang med alt hvad der hører til af imponerende, dans, koreografi og klassiske poseringer til taktfaste klapsalver fra publikum, der ivrigt fotograferede løs, mens modellerne til toner af 1990'er hits som »Barbie girl«, »Margaritha« og Spicegirls viste modetøjet frem - både fra 1997 og fra foråret 2017.

Undervejs blev tre vindere kåret af Facebook-konkurrencer om at lave den sjoveste video, at få den bedste idé og at lave den bedste videoblog. Glade vindere modtog publikums hyldest, inden showet sluttede af med alle modeller i fri udfoldelse til nummeret »Happy Birthday to ya!«.

Og publikums begejstring var ikke til at tage fejl af.

- Jeg har helt ondt i hænderne af at klappe så meget!, lød det fra 11-årige Jimmy Grønbek Hansen, som sammen med sin ni-årige kusine Viktoria Grønbek Hansen havde vundet kategorien »Sjoveste ide«.

- Vi har noget med, at vi altid skal konkurrere, så selvfølgelig skulle vi også være med i den konkurrence. Det var et rigtig godt show. Der var mange forskellige ting og det var ikke kun for piger. Det var også for drenge, lød det fra de to glade vindere.

Louise Nielsen havde haft en mere end almindeligt god aften. Efterfølgende var tøjbutikken i Jernbanegade da også propfuld af kunder til afterparty med rabat på næsten alle varer. Hvor stor rabat overlader vi til læserne at gætte.

- Det gik bare helt perfekt. Faktisk endnu bedre, end vi havde turdet håbe på. Vi har gjort det før og om vi gør det igen, må tiden vise. Man ved aldrig, hvad vi finder på, sagde hun med et skælsk smil, inden hun fortsatte fødselsdagsfesten sammen med kunderne.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk