23. oktober 2019
Borgmester Marie Stærke lagde ikke skjul på sin vrede ved et debatmøde onsdag aften om Ring 5. Foto: Henrik Førby Jensen
Borgmester Marie Stærke lagde ikke skjul på sin vrede ved et debatmøde onsdag aften om Ring 5. Foto: Henrik Førby Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ring 5: Køges borgmester rasende på transportminister

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ring 5: Køges borgmester rasende på transportminister
Køge - 25. april 2019 kl. 08:50
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Hvis han ikke laver det om, så er vi ude. Det har vi aftalt.

arrow Læs også: Vred Stærke på borgermøde: - Måske på tide at råbe op om Ring 5

Så klart udtrykker en tydeligt vred og frustreret borgmester Marie Stærke (S) sig med klar adresse til transportminister Ole Birk Olesen (LA) om kommunens økonomiske støtte til forundersøgelsen af en sydlig Ring 5.

Baggrunden for borgmesterens vrede er, at transportminister Ole Birk Olsen - uden at orientere kommunen - har underskrevet og oversendt et færdigt kommissorium for forundersøgelsen uden at tage hensyn til de betingelser, som var en klar forudsætning for Køges økonomiske bidrag på 1,2 million kroner. Iøvrigt det næsthøjeste bidrag blandt de bidragende kommuner.

Borgmesteren føler sig mildt sag taget ved næsen i sagen og et brev dateret 15. april er sendt til ministeren med kopi til Region Hovedstaden samt de øvrige bidragende kommuner - Høje-Taastrup, Ballerup, Ishøj og Vallensbæk.

Marie Stærke skriver blandt andet: »Køge Kommune medvirker fortsat gerne til forundersøgelssarbejdet om en sydlig Ring 5, men såfremt de af byrådet tiltrådte forudsætninger om belysning af alternative muligheder ikke medtages i kommissoriet, trækker kommunen sit tilsagn om medvirken til forundersøgelsen på 1.200.000 kroner tilbage«.

Læs meget mere i DAGBLADET Køge

arrow Kæmpe interesse rykker borgermøde om Ring 5 Syd
24. april 2019 kl. 08:21 Opdateret: kl. 14:04

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk