23. oktober 2021
Selvom han selv aldrig har skrevet en revyvise, er Finn Jørgensen fra Køge begejstret for den danske revy. Men hele hans liv har været fyldt med musik.
gallery icon

Se billedserie

Selvom han selv aldrig har skrevet en revyvise, er Finn Jørgensen fra Køge begejstret for den danske revy. Men hele hans liv har været fyldt med musik.
Foto: Jesper From
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Revyen lever videre i ny bog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Revyen lever videre i ny bog
Køge - 15. oktober 2012 kl. 13:00
Af Jesper From
Køge: Er man bidt af den danske revy, så er der 130 gode grunde til at gå på nettet eller i boghandelen efter bogen "Blandt Ølhunde og Månestråler".

Bogen med noder, becifringer, tekster, billeder og baggrundsviden fra revyens start i 1849 er sat i verden af Finn Jørgensen fra Køge og udgivet af Wilhelm Hansen Musikforlag.

På spørgsmål om, hvorfor det lige blev Finn Jørgensen, der satte sig for at samle en lang række af de bedste revyviser, siger han:

- Fordi den ikke var lavet før. Jeg har tit haft brug for revy-materiale, og mødtes en dag med forlagsredaktør Jakob Faurholt fra Wilhelm Hansen, og spurgte ham, hvorfor der dog aldrig var lavet sådan en revybog? Han svarede, at det havde jeg da ret i. Den laver du, fortæller Finn Jørgensen med et grin.

Revybogen har fået en flot modtagelse. Forleden var der en to sider lang anmeldelse af bogen i Berlingske, som kastede fem stjerner af sig.

Det skriver DAGBLADET mandag
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk