20. januar 2021
Byggeriet af PostNords nye pakke- og godsterminal i Køge er blevet færdig to måneder før tid.
Byggeriet af PostNords nye pakke- og godsterminal i Køge er blevet færdig to måneder før tid.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: PostNords pakke-terminal klar før tid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

PostNords pakke-terminal klar før tid
Køge - 10. november 2017 kl. 12:58
Af Simon de Visme

Dele af det store PostNord-byggeri ved Skandinavisk Transport Center (STC) i Køge er blevet færdig før tid. Det samlede projekt består af to store bygninger opført af entreprenørvirksomheden DS Flexhal, med investeringsbanken Pareto Securities som bygherre og udlejer.

Den ene bygning - en tredjepartslogistik hal på 31.000 kvadratmeter bliver én af Danmarks største TPL-enheder. Den anden bygning er en pakke- og godsterminal (HUB) på 25.000 kvadratmeter.

Det er sidstnævnte, som nu er færdig to måneder før den aftalte tidsfrist, oplyser DS Flexhal i en pressemeddelelse. Byggeriet af HUB'en blev påbegyndt midt i januar 2017, så der er tale om en byggetid på under ti måneder.

- De to byggerier går helt forrygende, og vi er stolte over, at PostNord kan flytte ind i HUB-terminalen før tid, udtaler direktør for DS Flexhal, Kent Hejn Kristensen, i pressemeddelelsen.

TPL-lageret på 31.000 kvadratmeter afleveres planmæssigt lige før jul.

Hos PostNord glæder man sig over, at det har været muligt for DS Flexhal at prioritere den del af byggeriet i Køge, der skal rumme pakketerminalen.

- Det betyder, at vi har den nødvendige tid til at installere og teste vores automatiske sorteringsanlæg, som efter planen skal gå i drift til april. Pakketerminalen er et af flere vigtige skridt i vores rejse mod at blive en endnu stærkere logistik- og pakkevirksomhed, siger Jakob Manori, chef for Terminaler og Transport i PostNord, til DAGBLADET.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk