17. oktober 2019
Nu kommer der en ny pakkeudlevering i Herfølge - her er det Tiffany Christensen udleverer en pakke til en kunde i butikken Den Søde Tand i Herlev, som er en af de 500 nye udleveringssteder for PostNord. Foto: Henrik Petit
Nu kommer der en ny pakkeudlevering i Herfølge - her er det Tiffany Christensen udleverer en pakke til en kunde i butikken Den Søde Tand i Herlev, som er en af de 500 nye udleveringssteder for PostNord. Foto: Henrik Petit
Foto: Henrik Petit
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: PostNord åbner nyt udleveringssted i Herfølge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

PostNord åbner nyt udleveringssted i Herfølge
Køge - 25. april 2019 kl. 17:08
Af Lars Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I dag åbner PostNord en ny Collect Shop i Herfølge hos MN Media på Pogebanken. Her kan man nemt og hurtigt hente sine pakker fra den stigende nethandel.

- Det skal være nemt og hurtigt at hente sin PostNord-pakke, og vi ved, at vores kunder vil hente deres pakker når og hvor, det passer dem bedst. Med åbningen af en Collect Shop i Herfølge gør vi hverdagen lettere for de mange pakkemodtagere i byen, siger Mette Morsing, distriktschef i PostNord i en pressemeddelelse.

I den nye Collect Shop kan kunderne hente pakker samt sende pakker og breve, som de har frankeret hjemmefra. Collect Shoppen er åben i hele butikkens åbningstid, som er mandag-fredag kl. 10.00-18.00 samt lørdag-søndag kl. 12.00-18.00.

- Det har stor betydning for os, at vi nu kan tilbyde vores kunder endnu en god service i form af muligheden for at hente deres pakker hos os. Vi glæder os til at komme i gang og til at hilse på de nye pakkekunder, siger Wasim Khan, der er indehaver af MN Media.

Den nye Collect Shop er ét af de 500 nye udleveringssteder, som PostNord åbner i løbet af i år. Når de alle er på plads, vil PostNord tilbyde Danmarks største netværk af udleveringssteder med 2.000 stk. fordelt over hele landet.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk