12. december 2018
Foto: Lars Andersen
Foto: Lars Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politisk kovending: Zonen skal lukke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politisk kovending: Zonen skal lukke
Køge - 09. januar 2018 kl. 12:50
Af Lars Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter en lang og indædt kamp med både klager, opbakning, personlige trusler og kommunale fejl ser det nu ud til, at Frank Poulsens projekt om at indrette forsamlingshuset Zonen i den tidligere Falck-station på Bækgårdsvej i Borup er endegyldigt lagt i graven.

Kommunens dispensation, som i sin tid gav Frank Poulsen grønt lys til projektet, blev sidste forår underkendt af Planklagenævnet, og siden har Zonens ejer kæmpet desperat for at få kommunen til at vedtage en ny lokalplan for området.

- Det er jeg også blevet lovet af flere lokale politikere, blandt andet af den daværende udvalgsformand Mette Jorsø og den nyvalgte borgmester Marie Stærke, men de løfter er åbenbart glemt nu, konstaterer Frank Poulsen.

- Jeg fik en kort besked efter, at et helt nyt udvalg havde holdt møde i fredags, om at kommunen alligevel ikke vil lave en ny lokalplan, og det betyder jo, at Zonen reelt er nødt til at lukke og slukke.

- Jeg må indrømme, at jeg er dybt chokeret, for jeg har gjort alt for at overholde både lovens og kommunens forskellige krav til støjdæmpning fra lokalerne, siger Frank Poulsen.

Det er det nye Klima- og Planudvalg, der har truffet beslutningen, og her siger formand Niels Rolskov fra Enhedslisten:

- Der er ingen grund til, at vi spilder hverken borgernes eller forvaltningens tid med et projekt, som alligevel aldrig vil blive til noget.

- Det duer ikke med et forsamlingshus i den bygning, siger han.

Læs meget mere i DAGBLADET Køge

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk