15. maj 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politikeren har ordet: Gode rammer skaber gode resultater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikeren har ordet: Gode rammer skaber gode resultater
Køge - 14. april 2021 kl. 10:16

Byrådets beslutning om at udvikle området omkring Køge Idrætspark i et tæt samarbejde med foreningerne, private investorer og HB Køge, tager nu form.

Allerede nu skyder de private investorers byggerier i vejret og endelig er Hal 3 taget i brug, og kan snart åbnes officielt.

De gode rammer, der skabes for al indendørs og udendørs idræt, har allerede vist sit værd.

HB Køge vokser som klub, og både 1. divisionsholdet for herrer og ligaholdet for kvinder har forstået at bruge de nye faciliteter til at udvikle sig i. Særligt kvindeligaholdet har udviklet sig enormt og ligger til at kæmpe om Danmarksmesterskabet og efterfølgende deltagelse i Champions League. Endelig så investeres der i de kommende sæsoner i et nyt trænerteam.

Den erhvervsmæssige udvikling i området tegner allerede nu til at blive en stor succes og vil være med at til at skabe et færdigt stadion med faciliteter, som vil tiltrække aktører og nye medlemmer i klubberne de næste mange år.

Nu skal vi i et tæt samarbejde have faciliteterne gjort helt færdigt, så Køge Kommune bliver et sted, hvor der kan afvikles større arrangementer, som f.eks. EM i kvindefodbold i 2025. Og hvem ved måske større koncertarrangementer, mulighederne er mange, med de rigtige rammer.

Vi kan se, at investorerne er klar, og vi som kommune skal også være klar. Vi har nu tre år til at få tilskuerfaciliteter m.v. på plads.

Fra Konservativ side er vi klar til at få projektet gjort helt færdigt og til at afsætte de sidste midler til formålet over de næste 3 år.

På vegne af den Konservative byrådsgruppe

Flemming Christensen

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk