12. april 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politikeren har ordet: Et grønt, frit og stærkt 2021 i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikeren har ordet: Et grønt, frit og stærkt 2021 i Køge
Køge - 26. januar 2021 kl. 15:14
Af Mette Jorsø, byrådsmedlem for Radikale Venstre Køge ogSøren Johansen, spidskandidat for Radikale Venstre Køge

Så har vi endelig taget hul på 2021. Og i Radikale Venstre i Køge glæder vi os til et helt nyt år, hvor vi vil kæmpe for en GRØN, FRI og STÆRK retning i samfundet - en radikal retning.

I Køge Kommune er vi heldigvis godt på vej!

For Radikale Venstre har været i fuld gang i 2020: Vi har bl.a. sikret penge til bæredygtige indkøb, bedre integration, stærkere skoler, og vi har kæmpet for større åbenhed i kommunens forvaltning, et styrket, grønt erhvervsliv og øget trafiksikkerhed.

Men der er brug for mere grøn, fri og stærk radikal politik i Køge Kommune:

GRØN: Klimaudfordringerne er blevet trængt i baggrunden af det store fokus på corona, men de er ikke forsvundet. Vi har mere travlt nu end nogensinde før, og Køge Kommune skal sammen med borgerne - dig og mig - og erhvervslivet stille sig i spidsen og sikre en langt højere grad af bæredygtighed. Det kræver ambitioner, og i Radikale Venstre er vi allerede i gang sammen med kommunens erhvervsliv.

FRI: Samfundet skal åbnes igen efter en lang nedlukningsperiode. Det kræver naturligvis vacciner, men det kræver også, at borgere og virksomheder får det personlige ansvar tilbage efter lang tids detailstyring af deres og vores hverdag, når tiden er til det. Det vil vi arbejde for - og vi vil sikre en endnu mere åben, effektiv og inddragende kultur i Køge Kommune, både i byrådet og i forvaltningen.

STÆRK: Vi vil hjælpe til med at gøre de svage stærke: Socialt udfordrede unge mennesker, der har det svært, også med at komme i arbejde. Skolebørn, der har brug for gode specialtilbud. Handicappede borgere, der er stærke, når de får god og respektfuld hjælp. Udsatte boligområder, der kæmper med stigmatisering og sociale udfordringer men som kan og er SÅ meget mere.

Og så vil vi give Køge Kommunes erhvervsliv de bedste muligheder for en bæredygtig vækst - et stærkt erhvervsliv kan nemlig mere end "blot" at tjene penge: Et stærkt erhvervsliv sikrer arbejdspladser - også for unge - og tager hensyn til miljøet og er en afgørende forudsætning for en velfungerende kommune. Og et stærkt erhvervsliv kræver stærke mennesker - bl.a. stærke, veluddannede unge mennesker fra et stærkt uddannelsessystem.

Det er nogle af de ting, vi og de andre stærke kandidater fra Radikale Venstre i Køge vil tage fat på frem mod - og ikke mindst efter - kommunalvalget til november.

Og når landet igen åbner, glæder vi os helt enormt til igen at møde jer alle til en god snak om, hvad der vigtigt - og hvorfor. Vi bor alle sammen i kommunen, og vi vil virkelig gerne blive klogere på, hvordan DU synes, at kommunen skal udvikle sig.

Så sig til og giv os gode forslag til, hvad vi skal gøre. Vi gør det nemlig bedst sammen. I fællesskab.

Rigtigt godt nytår - rigtigt godt 2021!

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk