19. september 2020
- Vi får rigtig god respons fra borgerne på den opfølgning, vi laver, siger vicepolitiinspektør John Jensen fra Midt- og Vestsjællands Politi. Foto: Katrine Wied
- Vi får rigtig god respons fra borgerne på den opfølgning, vi laver, siger vicepolitiinspektør John Jensen fra Midt- og Vestsjællands Politi. Foto: Katrine Wied
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet vil øge trygheden hos borgerne med mere kontakt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet vil øge trygheden hos borgerne med mere kontakt
Køge - 18. juli 2019 kl. 14:03
Af Lars Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mange borgere oplever, at politiet er længere og længere væk. Lokalbetjenten er nedlagt, og »politiet er der aldrig, når man har brug for dem« er en hyppig anvendt sætning.

Tidligere justitsminister Søren Pape Poulsen (K) lancerede sidste år projektet »nærhed og tryghed«, der blandt andet omfatter konceptet »tryghedsskabende opfølgninger hos borgerne«, og det er Midt- og Vestsjællands Politi i fuld gang med at føre ud i livet, skriver DAGBLADET.

- Vi tager alle henvendelser fra borgerne alvorligt, men i nogle tilfælde kan politiet ikke svare på henvendelsen på den måde, som borgeren måske ønsker. Derfor sørger vi meget ofte for at følge op og høre borgeren, om der kunne være andet, vi kan hjælpe med, om problemet er blevet løst, eller om de føler sig mere trygge, efter politiet har været indblandet i sagen, siger vicepolitiinspektør John Jensen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Af de i alt 6355 tryghedsopfølgninger, der siden årsskiftet er blevet registreret i hele landet, står Midt- og Vestsjællands Politi som en af de mest aktive politikredse med 1178 opfølgninger, viser tal fra Rigspolitiet.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk