23. april 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet tjekker fredelig fest i Lovparken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet tjekker fredelig fest i Lovparken
Køge - 10. august 2018 kl. 12:33
Af Katrine Wied
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiet holdt løbende kontrol med en fest med op mod 150 unge i Lovparken torsdag. Festen forløb fredelig, lyder politiets vurdering.

Klokken 13.45 var personale fra politiets præventive afdeling på et rutinemæssig tilsyn i Lovparken, hvor cirka 150 unge mennesker var forsamlet. De opførte sig alle stille og roligt, og ingen så ud til at indtage alkoholiske drikke eller lave unødig larm. Politiet forlod derfor parken efter et kortvarigt tilsyn.

Klokken 15.39 fik politiet en henvendelse fra en borger i området om, at der nu var fest i parken og høj musik. Politiet kørte derfor igen til Lovparken, hvor der nu var forsamlet cirka 100 unge, som hørte musik og i øvrigt ikke opførte sig på en måde, som gav anledning til indgriben fra politiets side. Musikken blev også vurderet til at være på en lydstyrke, som ikke gav anledning til væsentlig ulempe for omkringboende og dermed en eventuel indgriben fra politiets side.

Klokken 17.27 anmeldte en 16-årig pige fra Havdrup, at hendes veninde og en anden dreng var blevet uvenner og nu var truende over for hinanden under ophold i Lovparken. Politiet kørte til parken igen og fik kontakt til en anden 16-årige pige fra Havdrup, som havde en uoverensstemmelse med en 16-årig dreng fra Kokkedal. Sidstnævnte var blot frustreret over, at en kammerat tilsyneladende var blevet mistænkt for at være voldelig.

Derfor havde reageret uhensigtsmæssigt på disse oplysninger. Der var ikke grundlag for at gribe ind fra politiets side på grund af adfærden, men for at forhindre udvikling i frustrationen mellem parterne blev den 16-årige pige kørt væk fra parken.

Politiet har fokus på anvendelsen af Lovparken og fører jævnligt tilsyn med det grønne område, således at parken både kan bruges af brugerne, men også på en sådan måde, således at de omkringboende ikke bliver væsentlig forstyrret af gæsterne i parken, meddeler Midt- og Vestsjællands Politi.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk