30. juli 2021
Politiet var onsdag på præventiv patrulje i Ellemarken efter afsløring af narkohandlere i sidste uge.
Politiet var onsdag på præventiv patrulje i Ellemarken efter afsløring af narkohandlere i sidste uge.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet patruljerer i boligområde efter narkofangst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet patruljerer i boligområde efter narkofangst
Køge - 18. juni 2021 kl. 08:47
Af Katrine Wied

Politiet på opfølgende patrulje i det grønne område ved boligblokkene på Gymnasievej og Parkvej i Ellemarken i Køge onsdag. I sidste uge havde politiet anholdt flere personer, som var i besiddelse af både narkotika og større kontaktbeløb, som formentlig stammer fra narkohandel i området.

Derfor var politiet onsdag eftermiddag og aften på et præventivt og opfølgende besøg.

- Her traf vi flere af de samme personer som sidst og fik en snak med dem om løst og fast. I denne omgang fandt vi ikke grundlag for at sigte nogen for noget. Vi kunne godt se, at der var nogen, som så på politiets tilstedeværelse med en vis skepsis. Men folk nød blot det gode vejr og gjorde klar til aftensmaden, siger pressetalsmand Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Hash og kokain klar til salg
Den 10. juni standsede politiet ni mænd på mellem 20 og 30 år fra Ellemarken-området. Skjult i en hæk fandt politiet et femcifret kontantbeløb, ligesom en af mændene forsøgte at smide en bæltetaske fra sig, da han stak af fra politiet.

Tasken indeholdt også et femcifret kontantbeløb, en digitalvægt, cirka tre gram kokain i pølsemandsposer, to hashplader og knap 100 pølsemandsposer med hver sin klump hash i. Den samlede mængde hash udgjorde cirka 285 gram.

- Det er helt naturligt, at vi laver sådan en opfølgning, for borgerne er også trætte af, at de render og sælger narko, siger Martin Bjerregaard.

Ved aktionen i sidste uge blev to mænd på 24 og 29 år anholdt og sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. De blev løsladt efter afhøring, men er fortsat sigtet i sagen.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk