19. april 2019
- Vi har forståelse for, at de borgere, som har leveret oplysninger til sagen, er interesserede i at få oplyst, hvad politiet har foretaget sig, siger politiinspektør Kim Kliver om Emilie-eftersøgning. Foto: Katrine Wied
- Vi har forståelse for, at de borgere, som har leveret oplysninger til sagen, er interesserede i at få oplyst, hvad politiet har foretaget sig, siger politiinspektør Kim Kliver om Emilie-eftersøgning. Foto: Katrine Wied
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet om Emilie-kritik: Ingen kommentarer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet om Emilie-kritik: Ingen kommentarer
Køge - 22. september 2018 kl. 16:03
Af Katrine Wied
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiet lytter ikke til os. Sådan lød det mandag fra naboen til det område, hvor det dræbte Emilie Meng blev fundet juleaften 2016 efter at have været forsvundet i et halvt år.

arrow Læs også: Emilie Meng-sagen: Mand tiltalt for ulovlig aflytning

Mandag undersøgte politi, forsvar og Beredskabsstyrelsen undersøgte igen området med metaldetektorer for at finde nye spor. Men naboen var ikke enig i politiets teori om, at den 17-årige pige måtte have ligget på findestedet siden hun forsvandt.

- Jeg havde min daglige gang ganske få meter fra, hvor hun blev fundet. Det hænger ikke sammen, at hun har kunnet ligge der så længe. Det kan ikke lade sig gøre. Vi ville have kunnet lugte hende, eller også ville min hund, sagde naboen, der ikke ønsker sit navn i avisen.

Denne teori har han også præsenteret for politiet flere gange, når han er blevet afhørt. Men naboen føler ikke, at politiet lytter.

Imidlertid ønsker Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi ikke at svare direkte på naboens kritik.

I stedet siger politiinspektør Kim Kliver:

- Vi modtager med taknemmelighed alle de oplysninger, som borgerne mener kan have relevans for vores efterforskning. Alle sådanne henvendelser registreres og er eller vil blive undersøgt.

Han begrunder det med hensyn til efterforskningen.

- Vi har forståelse for, at de borgere, som har leveret oplysninger til sagen, er interesserede i at få oplyst, hvad politiet har foretaget sig i den anledning, men af hensyn til efterforskningen kan vi ikke hverken til det enkelte vidne eller til pressen kommentere på resultatet af de enkelte undersøgelser og efterforskningsskridt, siger Kim Kliver i et skriftligt svar til DAGBLADET Køge.

arrow Emilie Meng-sagen: Tiden arbejder imod en opklaring
15. december 2018 kl. 04:59 Opdateret: kl. 12:00
arrow Oprejsning i Emilie-sag efter fem ransagninger
13. december 2018 kl. 18:40 Opdateret: kl. 18:40

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk