25. september 2020
Ifølge politiet blev der fundet omkring fem kilo kokain på en adresse ved Cirkelhuset i Køge. Foto: Kim Rasmussen
Ifølge politiet blev der fundet omkring fem kilo kokain på en adresse ved Cirkelhuset i Køge. Foto: Kim Rasmussen
Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet fandt fem kilo kokain: Tre mænd fængslet i fire uger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet fandt fem kilo kokain: Tre mænd fængslet i fire uger
Køge - 05. december 2019 kl. 13:10
Af Simon de Visme
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag middag er tre mænd i alderen 27-33 år blevet fremstillet i Retten i Roskilde under et grundlovsforhør. De tre blev onsdag eftermiddag anholdt af politiet i forbindelse med tre ransagninger.

Ransagningerne fandt sted i Køge, Lille Skensved og Solrød, oplyser Københavns Politi på vegne af efterforskningsenheden Særlig Efterforskning Øst.

arrow Læs også: Tre anholdes efter fund af kvart million og fem kilo kokain

I retten er de tre mænd blevet sigtet for at have modtaget, besiddet og videredistribueret ikke under otte kilo kokain sammen med flere ukendte medgerningsmænd i en periode siden den 26. oktoboer 2018.

De tre blev efterfølgende varetægtsfængslet i fire uger frem til den 2. januar.

De tre sigtede sidder bag vidneskranken, mens anklager Tomas Hugger læser sigtelsen op, og på tilhørerrækkerne har en gruppe pårørende til de tre taget plads. Flere af dem virker meget berørte af sagen, og to af de anholdte mænd er også tydeligt påvirkede.

Fandt fem kilo kokain i Køge

Ved onsdagens ransagning fandt politiet blandt andet omkring fem kilo kokain på en adresse ved Cirkelhuset i Køge. Derudover blev der fundet 250.000 kroner i kontanter.

Sagen trækker tråde helt til den aarhusianske bydel Tilst, da de tre mænd er sigtet for at have overleveret et kilo kokain til en person på en adresse i området ved Aarhus den 12. januar i år.

Ifølge sigtelsen fandt politiet samme emballage ved anholdelsen af personen i Tilst, som de fandt i en af de nu sigtede mænds affald.

Alle tre mænd nægter sig skyldige og afviser i første omgang at udtale sig i retten, hvorefter dørene bliver lukket for offentligheden. Det sker, da der ifølge anklageren også er tale om flere ukendte gerningsmænd. Der er ligeledes nedlagt navneforbud.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk