14. december 2017
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet: Pas på dyre udenlandske håndværkere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet: Pas på dyre udenlandske håndværkere
Køge - 25. september 2017 kl. 11:11
Af Lars Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiet blev i weekenden kontaktet af en 44-årig kvinde fra Køge, der fortalte, at håndværkere hos hendes ældre far havde pillet ejendommens tagrender ned, og nu krævede de udenlandske håndværkere en betragtelig sum for arbejdet.

Problemet var, at tagrenderne ikke skulle udskiftes.

Politiet kørte til faderens bopæl og fik kontakt med to mænd på 20 og 25 år fra Rumænien - kørende i en bil med tyske nummerplader.

De påstod at have en aftale med beboeren om arbejdet og en betaling på 13.000 kr.

Den kvindelige anmelder var overbevist om, at hendes far pga. alderen ikke kunne gennemskue, hvad aftalen med de udenlandske mænd reelt indebar både med hensyn til ydelse og pris.

Politiet kunne ikke gøre yderligere ved sagen, der blev henvist til en civilretlig afgørelse, såfremt der var uenighed mellem parterne om en aftale.

Politiet vil opfordre til at være særdeles varsom med at indgå aftaler med udenlandske håndværkere, som ofte uopfordret henvender sig til private for at tilbyde at udføre noget arbejde.

Såfremt man vælger at indgå en aftale, er det er særdeles vigtig at få nedskrevet aftalen om den håndværksmæssige ydelse og prisen, så begge parter har aftalen at rette sig efter i tilfælde af en eventuel tvist om kvaliteten af arbejdet eller prisen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk