21. februar 2019
Politiet oplyser, at man er opmærksomme på problemer som hashsalg og bilræs i parkeringshuset ved Køge Station, og at man hyppigt er til stede. Foto: Kim Rasmussen
Politiet oplyser, at man er opmærksomme på problemer som hashsalg og bilræs i parkeringshuset ved Køge Station, og at man hyppigt er til stede. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politi om lyssky aktiviteter ved p-hus: Tag fat i os

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politi om lyssky aktiviteter ved p-hus: Tag fat i os
Køge - 09. februar 2019 kl. 13:02
Af Anders Fallesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Siden åbningen af det nye parkeringshus ved Køge Station har der i perioder været problemer med hashsalg, bilræs og andre lyssky aktiviteter. Ordensmagten er opmærksom på problemet, forsikrer vicepolitiinspektør over for DAGBLADET.

arrow Læs også: Naboer klager over støj- og lysgener fra p-hus

I begyndelsen af januar måtte politiet en aften rykke ud til parkeringshuset hele tre gange inden for 2,5 time, hvor der blev solgt hash, kørt hasarderet og beslaglagt kanonslag. Mellem jul og nytår fik DAGBLADET ligeledes henvendelser fra naboer, der ikke ønskede at stå frem, men som berettede om lignende problemstillinger.

- Vi har et løbende fokus på det og er godt klar over, at der periodevis er problemer med eksempelvis hashsalg, siger John Jensen og uddyber:

- Men vi ved også, at det flytter rundt, og når vi starter en indsats op, så finder de et andet sted. Det er et spil, der kører, og de ændrer jo også strategi. Så længe der er fred et sted, bliver de der. Men vi har fokus på at løse hele pakken og vil sætte særligt ind på det i år, siger John Jensen til avisen.

Læs mere om sagen i lørdagens DAGBLADET.

arrow Ballade i nyt p-hus: 17-årig knaldet for hash-handel
04. januar 2019 kl. 11:38 Opdateret: kl. 11:38

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk