18. september 2021
Jens Wollesen   SJ-MEDIER
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pensionist sendte indbrudstyv på flugt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pensionist sendte indbrudstyv på flugt
Køge - 26. juli 2021 kl. 12:22

Søndag nat tog en indbrudstyv hurtigt benene på nakken, da han blev overrasket under sit skumle foretagende på Toftekærvej i Køge.

Midt- og Vestsjællands Politi fortæller, at klokken 01.49 slog en 76-årig mand alarm til politiet, da han umiddelbart forinden havde overrasket en indbrudstyv i sin bolig. Politiet sendt flere patruljer til området for at lede efter indbrudstyven, der var blevet overrasket inde på et kontor i den private bolig.

Den 76-årige var blevet vækket ved lyden af en rude, der blev knust. Da han undersøgte dette nærmere, så han i mørket skikkelsen af en knap 170 cm høj mand. Indbrudstyven flygtede straks ud ad vinduet og efterfølgende på en knallert, som formentlig blev ført af en anden person, mener politiet. De forsvandt i området, og det lykkedes heller ikke politiet at finde frem til knallerten.

Det lykkedes ikke indbrudstyven at stjæle noget fra den 76-åriges bolig, og politiet afventer nu resultatet af de tekniske spor, som indbrudstyven måtte have afsat på gerningsstedet.

Midt- of Vestsjællands Politi mener, at anmeldelsen måske kan relateres til nogle andre indbrud i villaer på Syrenvej, Bambusvej, Snebærvej og Humlekærgård, hvor der i løbet i af weekenden også er blevet begået indbrud ved at knuse en rude. På Syrenvej vågnede beboeren også ved en rudeknusning, da en ukendt indbrudstyv forsøgte at skaffe sig adgang til boligen, natten mellem lørdag og søndag kl. ca. 00.30.

Politiet hører gerne fra personer, der måtte have observeret noget i relation til de anmeldte indbrud, eller som har set mistænkelige personer eller køretøjer i boligområdet. Kontakt gerne politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk