25. september 2021
Heldigvis var der kun materiel skade efter en trafikulykke tirsdag aften i Køge, hvor en, formentlig, alkoholpåvirket kvinde forulykkede, kørte ind i en have og videre ind i en husmur. Foto: Lars Kimer
Heldigvis var der kun materiel skade efter en trafikulykke tirsdag aften i Køge, hvor en, formentlig, alkoholpåvirket kvinde forulykkede, kørte ind i en have og videre ind i en husmur. Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Påvirket kvinde forulykkede og påkørte hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Påvirket kvinde forulykkede og påkørte hus
Køge - 05. maj 2021 kl. 11:16

Tirsdag aften klokken 18.00 fik politiet via alarmcentralen en melding om, at en personbil var forulykket og endt i en have i Køge. Ambulance- og redningspersonale samt lægehelikopteren var sendt til ulykkesstedet, som viste sig at være på Marksvinget ved Dunhammervej.

En kvinde, der var påvirket både af uheldet og formentlig også alkohol, blev reddet ud af bilen og i ambulance bragt til skadestuen i Køge. Føreren blev identificeret som en 47-årig kvinde fra Køge, der forulykkede under kørsel i en personbil ad Marksvinget mod vest.

Af ukendte årsager mistede hun kontrollen over bilen i det regnfulde vejr og kørte via modsatte kørebanehalvdel ind i et træhegn på en privat adresse på Dunhammervej. Hun fortsatte gennem denne have og påkørte herunder en trampolin, inden hun påkørte endnu et træhegn hos naboen, hvor bilen først standsede ved påkørsel af en husmur.

Undervejs var også en elinstallation blev ramt med flere løsrevne elkabler til følge, så elselskabet blev også tilkaldt til uheldsstedet. Den 47-årige fik udtaget blodprøver til nærmere undersøgelse for alkohol og viste sig efter skadestueundersøgelsen at være sluppet med diverse knubs.

Der skete således kun materiel skade som følge af uheldet, hvor ingen andre trafikanter blev involveret. Den 47-årige kvindelige fører kan forvente at høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk