27. juli 2021
Teaterbygningens »pop up-testcenter« har nu udfyldt dets rolle og lukker derfor ned i aften klokken 19.30. Foto: Jens Wollesen
Teaterbygningens »pop up-testcenter« har nu udfyldt dets rolle og lukker derfor ned i aften klokken 19.30. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: PCR-testcenter lukker ned efter i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

PCR-testcenter lukker ned efter i dag
Køge - 20. juli 2021 kl. 09:23
Af Anders Fallesen

PCR-testcenteret på Teaterbygningen i Køge har nu udfyldt dets rolle og lukker derfor ned i aften klokken 19.30.

Det ligger fast, efter at testcenteret blev oprettet og sat i drift med kort varsel tilbage den 6. juli i kølvandet på nogle dage og uger, hvor smittetallet steg eksplosivt i Køgeområdet.

Særligt arrangementer på Køge Handelsskole i forbindelse med årets translokationer havde vist sig at gunstige for smittespredning, og en overgang lå Køge Kommune derfor på den lidet flatterende førsteplads over kommuner med højeste incidenstal.

Incidenstallet angiver antallet af kommunens borgere, der er testet positive for corona inden for den seneste uge per 100.000 indbyggere. For et par uger siden toppede det lokale incidenstal på 186,91. Det fik Region Sjælland til at genåbne det ellers nedlukkede PCR-testcenter på Teaterbygningen, som altså nu igen lukkes ned, efter at smittetallet igen er dalet. I går var incidenstallet nede på 83.

I perioden fra 6. juli og frem til og med søndag den 18. juli lod i alt 2.567 borgere sig teste i centeret, som altså i aften klokken 19.30 drejer nøglen og lukker for foreløbig sidste gang.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk