22. oktober 2018
Lørdag formiddag var der postkort til politikerne fra kommunens skolebørn. Budskabet var at have ambitioner på skoleområdet. I forgrunden er det Helle Poulsen (V), nuværende skoleudvalgsformand, der tager imod. Foto: Torben Thorsø
gallery icon

Se billedserie

Lørdag formiddag var der postkort til politikerne fra kommunens skolebørn. Budskabet var at have ambitioner på skoleområdet. I forgrunden er det Helle Poulsen (V), nuværende skoleudvalgsformand, der tager imod. Foto: Torben Thorsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Opsang til politikerne i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Opsang til politikerne i Køge
Køge - 13. november 2017 kl. 15:30
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bestyrelserne på kommunens folkeskoler opfordrer politikerne til at have ambitioner på skoleområdet - også efter valget.

Opfordring kom fra bestyrelserne på kommunens folkeskoler, da de lørdag middag overrakte en stor stak postkort til politikerne.

- Når i nu er blevet valgt, så sæt jer sammen, på tværs af partiskel, og lav en ambitiøs plan på skoleområdet, så vi ved, hvad der kommer til at ske i de næste fire år og så vi ved, at vi har nogle kommunalpolitikere, der prioriterer folkeskolen højt, lød det fra Søren Johansen, der er formand for skolebestyrelsen på Hastrupskolen.

Han fortsatte:
- Så kan i bruge de næste fire år på at skabe nogle gode resultater og til næste valg kommer vi og klapper af jer.

Da hans lille opsang var færdig fik de forsamlede politikere overrakt godt 1000 underskrevne postkort fra forældre til nogle af Køges mange skolebørn. En gruppe børn overrakte kortene og politikerne i alle tænkelige partifarver tog velvilligt imod.

Bagefter fortalte Søren Johansen at opfordringen til politikerne bunder i de seneste års slingrekurs på skoleområdet:

- Vi har oplevet, at man fra år til år har enten sparet lidt på skoleområdet eller tilført nogle ressourcer. Men der har ikke været en samlet plan og et ambitiøst mål for folkeskolen og det har vi savnet. Vi vil gerne have at vores politikere har nogle visioner for folkeskolen og nogle ambitiøse mål at arbejde hen i mod.

Lørdag middag tog de forsamlede politikere smilende imod både postkort og skolernes budskab, så vil de kommende måneder vise, hvor ambitiøse de vil være på skoleområdet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk