13. december 2017
Det var to tasker af denne type, som det kvindelige avisbud cyklede med, da en 25-35-årig mand overfaldt hende og tog fat i hendes hals. Foto: Katrine Wied
Det var to tasker af denne type, som det kvindelige avisbud cyklede med, da en 25-35-årig mand overfaldt hende og tog fat i hendes hals. Foto: Katrine Wied
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ophidset bilist tager kvælertag på avisbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ophidset bilist tager kvælertag på avisbud
Opdateret 11. oktober 2017 kl. 11:53
Køge - 11. oktober 2017 kl. 11:32
Af Katrine Wied
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et kvindeligt avisbud blev tirsdag eftermiddag udsat for et groft overfald fra en trafikant, mens hun var på vej ud med DAGBLADET.

Kvinden, der er en 52-årig kvinde fra Lille Skensved, kørte med aviser på cykel på Hovedgaden i Lille Skensved klokken 15.30, hvor hun passerede nogle parkerede biler. Kort efter blev hun standset af en mandlig bilist, der højlydt bebrejdede hende, at hun skulle kigge sig over skulderen, inden hun kørte forbi de parkerede biler. Herefter tog bilisten hende om halsen og skubbede bagud, mens hun sad på cyklen.

- Kvinden kommer cyklende med avistasker hængende på cyklen, så hun fylder måske lidt mere i bredden end en normal cyklist. Derfor kører hun naturligt uden om de parkerede biler i lidt større afstand, end den mandlige bilist havde forventet. Bilisten kommer kørende bagfra, så kvinden på cyklen vil være den første til at køre uden om den forhindring, som de parkerede biler udgør. Derfor siger sund fornuft, at så skal den mandlige bilist holde tilbage, hvis ikke han kan komme udenom. Men det bliver han sur over og reagerer med det, vi i politiet kalder vejvrede, som kommer til at gå ud over en sagesløs trafikant, siger pressetalsmand Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Manden stoppede først sit overfald, da et vidne tilkaldt af de høje råb blandede sig. Herefter stak manden af.

- Vi håber, at vi får sagen opklaret, for det er fuldstændig uacceptabelt at opføre sig på den måde. Manden har nok også følt, at jorden brændte under ham, da en beboer kom til efter højlydt råben, siden han stak af, siger Martin Bjerregaard.

Den mistænkte bilist er beskrevet som en mand af dansk udseende. Han er 25-35 år, 180-190 centimeter høj og almindelig af bygning. Han har kort, brunligt hår og kørte i en guldfarvet personbil.

- Vi har en del vidneforklaringer, så jeg har en god forventning om, at vi nok skal få den sag opklaret. Der er tale om en guldfarvet bil, dem er der ikke så mange af, så det er et godt spor at gå efter. Antallet af biler med den farve er meget begrænset, konstaterer Martin Bjerregaard.

Oplysninger om bilisten eller bilen kan gives til Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 114.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk