19. juni 2021
Det er lægerne, som giver grønt lys for, hvornår det 30-årige offer for knivstikkeri kan afhøres, fortæller Midt- og Vestsjællands Politi. Foto: Simon de Visme
Det er lægerne, som giver grønt lys for, hvornår det 30-årige offer for knivstikkeri kan afhøres, fortæller Midt- og Vestsjællands Politi. Foto: Simon de Visme
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Offer for knivstikkeri er uden for livsfare - afhøres i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Offer for knivstikkeri er uden for livsfare - afhøres i dag
Køge - 11. maj 2021 kl. 12:38
Af Katrine Wied

Den 30-årige mand, som natten til mandag blev stukket med kniv i brystet, er i bedring. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

arrow Læs også: Drabsforsøg: Kniv måtte opereres ud af offer

Manden blev midt om natten overflyttet til Rigshospitalets Traumeafdeling, hvor han fik opereret den kniv ud af brystet, som han var blevet stukket med på sin bopæl i Borup.

- Det går den rigtige vej. Offeret er heldigvis i så væsentligt bedring, at vi vil prøve at afhøre ham i dag. Så det er et væsentligt fremskridt fra i går. Det er dog ikke en indikation på, at sagen skal tages mindre alvorlig, men lægelig behandling kommer forud for afhøring til en straffesag. Det er lægerne som skal give grønt lys for det. Så må vi høre, hvad vi kan få ud af ham i dag, siger pressetalsmand Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet anholdt også natten til mandag en 18-årig mand, som i går eftermiddag blev fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet i knap fire uger. Han er sigtet for drabsforsøg.

Af grundlovsforhøret fremgik det, at offer og gerningsmand har en familiemæssig relation til hinanden. Den 18-årige nægtede sig skyldig.

arrow 18-årig varetægtsfængslet for drabsforsøg i Borup
10. maj 2021 kl. 12:47 Opdateret: kl. 14:29
arrow Nabo til knivstikkeri: - Det er et roligt område
10. maj 2021 kl. 10:41 Opdateret: kl. 10:41
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk