27. maj 2020
Hos Richters Ølstue er man i fuld sving med at gøre klar til gæsterne, når vi igen må gå ud. Her er der ejer Christian Danielsen,d er er ved at klargøre den nye udestue. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Hos Richters Ølstue er man i fuld sving med at gøre klar til gæsterne, når vi igen må gå ud. Her er der ejer Christian Danielsen,d er er ved at klargøre den nye udestue. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ølmand til tops i udestuen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ølmand til tops i udestuen
Køge - 04. april 2020 kl. 14:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hos Richters Ølstue i Køge har man heller ikke været nødt til at hælde tønder med øl i afløbet.

- Vi har jo forholdsvis få haner og små mængder på fad, så der er heller ikke gået så meget til spilde her - og det meste øl kan jo heldigvis holde sig op til et år, hvis der ikke er »slået hul« på det, siger Christian Danielsen, der ejer ølstuen, og fortæller, at selvom det selvfølgelig går ud over omsætningen at holde lukket, så er situationen endnu ikke kritisk:

- Vi har endnu ikke gjort helt status, men foreløbig tager vi det med nogenlunde oprejst pande og man skal ikke være bange for, at vi ikke åbner igen, når vi ellers får lov.

Han fortæller videre, at tiden går med små projekter og den oprydning, der ellers ikke har været meget tid til siden åbningen for knap tre år siden.

Det handler blandt andet om, at man er ved at etablere et lille orangeri i gården og lave andre forbedringer, så stedet er endnu mere indbydende, når kunderne vender tilbage.

- Så vi er stadig fortrøstningsfulde og gør klar til at åbne med brask og bram, når vi får lov, siger han og fortæller med beklagelse, at det så ikke bliver i påsken, som man ellers havde planlagt.

- Nu må vi se, hvordan det hele flasker sig, men vi er altså klar, når vi igen kan åbne dørene.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk