21. november 2018
Formand for Køge-hallerne, Kai Jensen, viser her hvor den nye Hal 3 vil blive placeret på Køge Idrætspark. Arkivfoto.
gallery icon

Se billedserie

Formand for Køge-hallerne, Kai Jensen, viser her hvor den nye Hal 3 vil blive placeret på Køge Idrætspark. Arkivfoto.
Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Øget optimisme omkring Køge Idrætspark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Øget optimisme omkring Køge Idrætspark
Køge - 15. juli 2017 kl. 10:00
Af Per Møller
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med henblik på at styrke udbuddet af idræts- og fritidsaktiviteter i Køge Kommune, har kommunen valgt at igangsætte en gennemgribende renovering og modernisering af det 85 år gamle Køge Stadion - der fremover vil gå under navnet Køge Idrætspark.

I tilknytning hertil udbyder kommunen en byggeret på ca. 2.500 kvadratmeter til idrætsformål.

Byggeretten udbydes som udgangspunkt til idrætsformål i direkte tilknytning til idrætsanlægget på Køge Idrætspark.

Samtidig med salget af byggeretten indgås aftale mellem Køge Kommune og den vindende tilbudsgiver om Køge Kommunes leje af ca. 850 kvadratmeter af den kommende ejendom på grunden som skræddersyet byggeri.

Det var bl.a. nogle af ordene i den annonce, som Køge Kommune offentliggjorde i sidste uge omkring moderniseringen af Køge Stadion - der også indebærer opførelse af en moderne, tidssvarende og fremtidssikret ny idrætshal - Hal 3 - i forlængelse af de to eksisterende Køge-haller.

Sidste uges udmelding har givet ekstra optimisme og tro på en fremtid med optimale forhold for de involverede parter hos byens idrætsklubber og -foreninger.

"Det var rigtigt positivt at se den annonce i avisen, og den er et signal fra kommunen om, at man meget gerne og hurtigst muligt vil i gang med projekt Køge Idrætspark. Det er min klare holdning at nu kommer det til at gå stærkt. Jeg synes det ser rigtigt fornuftigt ud, og har en forventning om, at vi kommer i mål denne gang. Og projektet må gerne blive igangsat inden vi når for langt ind i efteråret, så der kommer til at gå valgkamp i den. Vi oplever en super politisk opbakning til projektet og der lyttes til os. Og foreningerne og stadions øvrige brugere vil også strække sig langt for at få enderne til at mødes. Det her er chancen for, at vi i Køge langt om længe kan tilbyde vore klubber og foreninger nogle optimale forhold - så vi i fremtiden også kan byde vore idrætsudøvere og publikum indenfor til store sportsbegivenheder både hvad angår elite- som breddeidræt. Og med den kæmpe udvikling vi oplever i Køge - og med de mange nye borgere som vil bosætte sig i vores kommune de kommende år, så er vi ganske enkelt nødsaget til i fremtiden at kunne tilbyde professionelle forhold for at tiltrække nye udøvere til vore mange foreninger. Alt andet vil være en katastrofe for området. Går alt som det skal - og det tror jeg på det gør - så vil den nye idrætshal stå klar til indvielse i juni eller juli måned 2019. Sagt med andre ord - skibet er sat i søen og vil komme sikkert i havn", lyder det optimistisk fra Kai Jensen, der er bestyrelsesformand for Køge-hallerne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk