15. januar 2021
Politiet har fået 25 nye henvendelser i sagen om den dræbte teenager Emilie Meng. Foto: Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi
Politiet har fået 25 nye henvendelser i sagen om den dræbte teenager Emilie Meng. Foto: Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye henvendelser om Emilie kommer fra folk, der var i området

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye henvendelser om Emilie kommer fra folk, der var i området
Køge - 05. oktober 2017 kl. 13:07
Af Katrine Wied

Politiet er kommet i kontakt med en helt ny personkreds af vidner, siden man i går fortalte om en kvinde, som på dagen den 10. juli 2016, hvor Emilie Meng forsvandt i Korsør, så en mand løfte »noget tungt« ud af en lys bil ved nedkørslen fra Vestre Ringvej i Borup til Regnemarks Bakke. Der, hvor Emilie Mengs lig et halvt år senere blev fundet i en sø.

arrow Læs også: Afgørelse om erstatning i Emilie-sag forude

Foreløbig har 25 personer henvendt sig med oplysninger til politiet.

- Det er primært personer, som har været i området i det pågældende tidsrum, siger efterforskningsleder Søren Ravn Nielsen fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

Politiet ved endnu ikke, om oplysningerne bringer efterforskningen afgørende videre. Men man forventer at skulle bruge de næste dage til at få overblik over henvendelserne.

- Det er vigtigt for os at få skabt et detaljeret billede af, hvem der har været i området i det tidsrum mellem klokken 7 og 9, så vi derved kan få kontakt til mennesker, der, måske uden selv at være opmærksomme på det, har set den bil, siger Søren Ravn Nielsen.

Politiet har på overvågningsbilleder set en lille lys bil, muligvis en Hyundai i30, vende på parkeringspladsen ved Korsør Station på det tidspunkt, hvor Emilie Meng forsvandt. Kvinden beskriver den mand, som hun så, som en »håndværkertype«.

arrow Kræver 75.000 kroner i Emilie Meng-sag
14. marts 2018 kl. 06:07 Opdateret: kl. 16:33
arrow Emilie-optegnelser blev stjålet
24. oktober 2017 kl. 06:28 Opdateret: kl. 14:28
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk