24. maj 2019
Thomas Kielgast (SF) vil tage sagen om støjgener for beboerne ved motorvejen op i byrådet efter underskriftsindsamling på Planteskolevej og de omkringliggende veje.
Thomas Kielgast (SF) vil tage sagen om støjgener for beboerne ved motorvejen op i byrådet efter underskriftsindsamling på Planteskolevej og de omkringliggende veje.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny protest mod voksende trafikstøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny protest mod voksende trafikstøj
Køge - 09. november 2017 kl. 12:00
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er lige før, det ikke er en overdrivelse at sige, at beboerne på veje som Planteskolevej, Snebærvej og de omkringliggende villaveje i det nordlige Køge har en motorvej i baghaven.

Køge Bugt Motorvejen ligger lige op ad boligområdet, og trods de seneste tiltag for at dæmpe trafikstøjen fra Danmarks mest befærdede motorvej, så er beboerne i området statid i høj grad generet af larmen. Det er beggrunden for, at Leif Kjær, der bor på Planteskolevej, nu har lavet en underskriftsindsamling i området for at illustrere over for politikerne, hvor mange der er generet af støjen.

"Vi har store støjgener i haven, og bare vi åbner et vindue, så er der meget høj larm," fortæller Leif Kjær, som ikke giver meget for de hidtidige tiltag for at skærme beboerne for trafikstøjen.

"Det har stort set ikke hjulpet. Det er nærmest til grin, for der er lige så meget støj som før," siger han.

Han håber, at Køge Kommune vil iværksætte en ny støjmåling i området og samtidig vil presse på for at få lagt bedre asfalt på motorvejsstrækningen, og nu har han 117 underskrifter til at bakke ønsket op.

Dem har han givet til SF, som nu vil bringe sagen videre i byrådet.

"Det lader til, at støjdæmpningen ikke fungerer, og at man måske har brugt en lidt for billig asfalt. Det vil vi kigge på efter valget, for det er vigtigt, at man har et tåleligt liv - også selv om man bor op ad en motorvej," siger Thomas Kielgast (SF).

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk