16. maj 2021
Fra i dag af kan borgere i Køge bruge appen ParkOne til at betale for parkering. Foto: Kenn Thomsen
Fra i dag af kan borgere i Køge bruge appen ParkOne til at betale for parkering. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny parkeringsapp er kommet til Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny parkeringsapp er kommet til Køge
Køge - 21. marts 2018 kl. 11:59
Af Henrik Førby Jensen

Bilister i Køge kan fra i dag parkere billigere og smartere end nogensinde før, lyder det i en pressemeddelelse fra ParkOne. I samarbejde med MobilePay lancerer ParkOne parkering på alle kommunale parkeringspladser. Løsningen blev for nylig tilgængelig for bilister i København, Frederiksberg, Odense, Aarhus, Randers og Vejle.

Den nye parkeringsløsning er app-baseret. Når man har downloadet ParkOne-appen, er det muligt via MobilePay at oprette sig som bruger. Man slipper for at indtaste navn, adresse, email og oplysninger om betalingskort.

Man stiller tiden inde i appen, når man har parkeret. i MobilePay accepterer man en reservation af sin betaling. Mere skal man ikke gøre, med mindre man ønsker at forlænge eller forkorte sin parkeringstid. Når parkeringen er slut, får man automatisk en kvittering i sin mailboks.

ParkOnes løsning til almindelige privatkunder er baseret på et fast servicefee på fire kroner pr. parkering. I Køge vil det ifølge ParkOne betyde, at en seks timers parkering i betalingszonen vil koste 52 kroner.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk