24. maj 2019
Errias direktør Henrik N. Andersen underskriver den nye aftale sammen med Mr. Son, der er bestyrelsesformand i det vietnamesiske statsrederi Vinalines. Privatfoto
Errias direktør Henrik N. Andersen underskriver den nye aftale sammen med Mr. Son, der er bestyrelsesformand i det vietnamesiske statsrederi Vinalines. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny havn i Vietnam bygges med know-how fra Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny havn i Vietnam bygges med know-how fra Køge
Køge - 22. oktober 2018 kl. 12:21
Af Lars Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et af Danmarks mindste rederier, Erria med hjemsted i Køge, har så stor i erfaring med containerhavne i Vietnam, at det vietnamesiske statsrederi Vinalines netop har indgået en aftale med Erria om etablering af en ny, stor containerhavn i Nordvietnam.

- Havnen kommer blandt andet til at skulle servicere i omegnen af 120 millioner kunder i Sydkina, og når den står færdig, er det en del af aftalen, at vi får vores egen container-terminal i havnen, forklarer Errias direktør, Henrik N. Andersen.

- Og det er virkelig en stor gevinst, for land er noget af det sværeste at erhverve, når det gælder om at lave aftaler med et kommunistisk land som Vietnam.

Erria har i mange år haft containerterminaler i Sydvietnam, og det er erfaringen herfra, der nu skal komme bordvietnameserne til gode.

Aftalen er blevet underskrevet i forbindelse med, at den vietnamesiske premierminister og en medfølgende handelsdelegation var i Danmark til et miljø-topmøde.

Læs meget mere i DAGBLADET Køge

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk