2. august 2021
Nu har den tidligere socialdemokrat og nuværende løsgænger i byrådet, Nils Gisli, anmeldt til politiet, at et vidne blev lokket med 25.000 kroner, hvis det lykkedes at få Nils Gisli dømt i den voldssag, som ramte løsgængeren sidste år i december.
Nu har den tidligere socialdemokrat og nuværende løsgænger i byrådet, Nils Gisli, anmeldt til politiet, at et vidne blev lokket med 25.000 kroner, hvis det lykkedes at få Nils Gisli dømt i den voldssag, som ramte løsgængeren sidste år i december.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny bizar drejning i Vanilla-sag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny bizar drejning i Vanilla-sag
Opdateret 26. april 2011 kl. 19:37
Køge - 26. april 2011 kl. 13:46
Af Jens Villemoes
Køge: Den spegede Vanilla-sag tager nu endnu en bizar drejning.

Det tidligere socialdemokratiske byrådsmedlem Nils Gisli har besluttet at politianmelde den socialdemokratiske partiformand i Køge Tommy Kamp, der skulle have tilbudt en tredjepart 25.000 kroner, hvis han efter en anmeldelse af Nils Gisli for vold også fik ham dømt vold i retssag.
arrow Læs også: Café-ejer: Kamp afgang er godt for Køge

Voldssagen stammer fra slutningen af november, hvor Nils Gisli kom i klammeri med en bekendt ved navn Heinrich Weizer under et besøg på et lokalt diskotek. Samme Weizer stod i december frem i DAGBLADET Køge, hvor han anklagede Gisli for at have skubbet ham så hårdt, at han pådrog sig en alvorlig knæskade.

Midt- og Vestsjællands Politi undersøgte videoovervågningen fra stedet, og konkluderede at anklagerne var grundløse.

Nu siger Nils Gisli, at han er i besiddelse af en båndoptagelse, hvorpå Heinrich Weizer forklarer, at socialdemokraternes partiformand Tommy Kamp tilbød ham 25.000 kroner, hvis Heinrich Weizer efter at have anmeldt Nils Gisli for vold ender med også at få ham dømt i retten.

Han er nu gået til politiet med Heinrich Weizers udsagn om, at han blev tilbudt 25.000 kroner af Tommy Kamp.

- Når jeg bliver gjort opmærksom på, at Tommy Kamp har forsøgt at hive mig i retten for at skade mig politisk, så er jeg jo nødt til at gå til politiet. Jeg er forholdsvis ny i politik, men kan det virkelig passe, at der hersker italienske tilstande her i byen, siger Nils Gisli, der er overbevist om, at Tommy Kamp forsøger at straffe ham, fordi han forlod Socialdemokraterne i opposition til netop Tommy Kamp.

- Tommy Kamp er ude efter mig, fordi det gør ondt, at den der fik tredje flest stemmer meldte sig ud af partiet. Det gjorde jeg netop på grund af ham. Jeg ønsker ikke at være i samme parti som den mand, og derfor er han ude på at skade mig, og han gør det, han er bedst til, siger Nils Gisli.
arrow Tommy Kamp trækker sig
26. april 2011 kl. 16:46 Opdateret: kl. 08:09
arrow Omstridt firma stod bag Tommy Kamp
23. april 2011 kl. 13:00 Opdateret: kl. 09:41
arrow Afhøringer på vej i café-sagen
23. april 2011 kl. 07:00 Opdateret: kl. 23:18
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk