27. oktober 2020
Der bliver lagt ny belægning på stationsbroen for at undgå vandpytter på broen. Foto: Køge Kyst
Der bliver lagt ny belægning på stationsbroen for at undgå vandpytter på broen. Foto: Køge Kyst
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny belægning på broen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny belægning på broen
Køge - 25. september 2020 kl. 17:06

Køge Kyst udbedrer belægninger på Stationsbroen, hvor vandpytter skaber farlige forhold.

Entreprenøren Arkil arbejder i de kommende måneder med at udbedre belægninger på Stationsbroen og trappen mod busholdepladsen på Collstropgrunden. Det skriver Køge Kyst i en pressemeddelelse.

Den tyve meter brede Stationsbro midt i Køge stod færdig i sommeren 2018, og der har vist sig at være problemer med for mange vandpytter rundt omkring på brodækket og på trappen ned mod Collstropgrunden, når det har regnet.

Problemet skyldes såkaldte »lunker«, som er utilsigtede fordybninger i en overflade, og Køge Kysts entreprenør Arkil tager sig i den kommende tid af problemet som led i udbedringen af fejl og mangler i byggeprojektet.

Arkil har for nylig brudt belægningen op i det nordvestlige hjørne af brodækket mod Stationstorvet og Irma, og i løbet af den kommende måneds tid fortsætter arbejdet med at reparere og udjævne belægningen på brodækket, så vandet fremover kan løbe bedre af.

Da denne type arbejde ikke kan udføres med tilstrækkelig teknisk kvalitet i de kolde måneder, bliver der en pause hen over vinteren, hvorefter Arkil færdiggør arbejdet på brodækket i april-maj 2021.

Et lignende problem gør sig gældende på trappen i den anden ende af broen, ned mod busholdepladsen på Collstropgrunden, hvor vandet falder dårligt og derfor danner vandpytter på trinene. Trappens tilstand gør, at den er spærret af, så man i stedet må benytte perrontunnellen og elevatorerne til brodækket.

Belægningen på trappen vil blive udbedret i løbet af oktober.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk