20. januar 2019
Søndre Strand er blevet en fantastisk strand som Køge godt kan være bekendt, lyder dommen fra veninderne Sigrid og Jolenda, der var på strandtur i weekenden.
gallery icon

Se billedserie

Søndre Strand er blevet en fantastisk strand som Køge godt kan være bekendt, lyder dommen fra veninderne Sigrid og Jolenda, der var på strandtur i weekenden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny Copacabana-strand i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny Copacabana-strand i Køge
Køge - 23. juli 2018 kl. 16:00
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Begejstringen er stor hos de lokale, der har fundet vej til Søndre Strand i Køge for at nyde sommervejret.

arrow Læs også: Turister dropper by for strand

Helt ude, hvor badebroens trapper fører ned i det klare vand, havde veninderne Sigrid og Jolande sat sig for at nyde det bedste som sol og havvand kan byde på.

- Havet kan altså noget andet, end de havnebade vi kender fra København, fortæller de lokale piger, der nu begge bor i Hovedstaden.

- Vi er hjemme på besøg hos forældrene og så er det jo perfekt, at vi kan tage herned på stranden - den kan Køge godt være bekendt, lyder dommen fra de to piger.

- Jeg husker den gamle strand fra min barndom, og hvordan man ikke rigtig brugte den. Men nu er stranden jo blevet fantastisk flot og helt perfekt, fortalte Sigrid, mens veninden nikkede.

Sådan lød det fra mange sider, da DAGBLADET i weekenden tog temperaturen på Søndre Strand i Køge, som efter flere års »ombygning« nu for alvor er klar til at byde gæsterne velkommen. Mange savner dog et offentlig toilet på den sydlige del af stranden, for der kan være langt til dem i den nordlige ende, når trangen melder sig.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk