29. oktober 2020
Flere børnefamilier på Ølsemagle Revle føler sig generet af folk, der smider alt tøjet, når de hopper i vandet. På den baggrund efterlyser en lokal politiker en skiltning, så man er forberedt på forholdene omkring den populære badestrand. Foto: Jesper From
Flere børnefamilier på Ølsemagle Revle føler sig generet af folk, der smider alt tøjet, når de hopper i vandet. På den baggrund efterlyser en lokal politiker en skiltning, så man er forberedt på forholdene omkring den populære badestrand. Foto: Jesper From
Foto: FROM
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nudister bader fra børnestrand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nudister bader fra børnestrand
Opdateret 06. september 2020 kl. 07:38
Køge - 06. september 2020 kl. 06:05
Af Torben Thorsø

Medens nogle ønsker at bade som gud har skabt os, så vil andre gerne kunne tage børnene med på stranden uden at være en del af det naturlige look.

arrow Læs også: Her kan du bade nøgen

På stranden i Ølsemagle ved Køge har flere og flere åbenbart fået mod på at smide tøjet og derfor efterlyser den lokale politiker Torben Haack, der bor i området, at der sættes skilte op, så man kan »gå til højre eller venstre«, alt efter, hvad man har lyst til.

- Det har jo altid været sådan, at hvis man havde lyst til at tage tøjet af kunne man gå lidt ned til venstre ude ved stranden. Men nu vælter folk efterhånden rundt mellem hinanden, nogle uden tøj på, og det går altså nogle børnefamilier på, siger han.

På den baggrund har Torben Haack taget sagen op i Teknik- og Ejendomsudvalget i Køge for at få ordnede forhold på stranden.

Han understreger, at han ikke personligt har noget imod, at folk tager tøjet af på badeturen.

- Jeg har slet ikke noget imod nøgenbadning, så det er ikke for at lave ballade ud af det her, men der er åbenbart brug for, at der kommer et skilt op, så man selv kan bestemme om man har lyst til at være en del af det, fortæller han.

På skiltet kunne der så henvises til, at på en bestemt del af stranden er der frie forhold, mens man opfordres til at tage hensyn på resten af stranden, forklarer han.

På det seneste møde i udvalget blev sagen diskuteret, men der kom ikke noget konkret ud af forslaget.

- Det er som om det ikke interesserer ret mange, men jeg vil arbejde videre med det, for jeg synes det er rimeligt, at man ved, hvad man kan forvente på stranden.

Ølsemagle Strand i det nordlige Køge er netop blevet endnu mere attraktiv i forbindelse med, at en ny badebro er kommet op i området.

arrow Du må bade langt flere steder end du tror...
20. maj 2018 kl. 12:03 Opdateret: kl. 10:14
arrow Se listen: Her finder du de reneste badestrande med blåt flag
09. maj 2018 kl. 10:40 Opdateret: kl. 10:40
arrow Får du nok D-vitamin?
04. marts 2018 kl. 13:46 Opdateret: kl. 13:46
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk