12. august 2020
Der har været en del bøvl med at få bomsystemet til at fungere. Men mandag lykkedes det på Østre Banevej, og den store p-plads på Cementvej følger snart efter. Foto: Jesper From
gallery icon

Se billedserie

Der har været en del bøvl med at få bomsystemet til at fungere. Men mandag lykkedes det på Østre Banevej, og den store p-plads på Cementvej følger snart efter. Foto: Jesper From
Foto: FROM
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu virker bommene på p-pladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu virker bommene på p-pladsen
Køge - 14. februar 2020 kl. 05:51
Af Jesper From
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tekniske vanskeligheder har gjort, at det har trukket ud og trukket ud. Men nu er det ganske vist. Bommene på p-pladsen på Østre Banevej går op og ned og er nu kun tilgængelige for bilister med tilladelse til at stille deres bil indenfor bommene.

Teamleder i Parkeringsteamet, June Hartmann, fortæller, at det udelukkende er politikere, direktion og udekørende fra kommunen, som må holde på p-pladsen på Østre Banevej.

Der er også bomme på den store parkeringsplads på Cementvej, hvor bommene gerne skulle virke fra på mandag. De pladser er tiltænkt alle kommunalt ansatte i bymidten.

Der er 57 pladser på Østre Banevej og 173 pladser på Cementvej.

Så kunne det give mening, at bommene var oppe, når kommunens ansatte havde fri - altså om aftenen, helligdage og i weekenderne. Men da de også er ansatte på blandt andet biblioteket og i genoptræningen, som benytter de centrale p-pladser, vil bommene kun gå op og ned, når man har licens til at stille sin bil på een af de to parkeringspladser.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk