20. februar 2020
Der har været en del bøvl med at få bomsystemet til at fungere. Men mandag lykkedes det på Østre Banevej, og den store p-plads på Cementvej følger snart efter. Foto: Jesper From
gallery icon

Se billedserie

Der har været en del bøvl med at få bomsystemet til at fungere. Men mandag lykkedes det på Østre Banevej, og den store p-plads på Cementvej følger snart efter. Foto: Jesper From
Foto: FROM
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu virker bommene på p-pladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu virker bommene på p-pladsen
Køge - 14. februar 2020 kl. 05:51
Af Jesper From
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tekniske vanskeligheder har gjort, at det har trukket ud og trukket ud. Men nu er det ganske vist. Bommene på p-pladsen på Østre Banevej går op og ned og er nu kun tilgængelige for bilister med tilladelse til at stille deres bil indenfor bommene.

Teamleder i Parkeringsteamet, June Hartmann, fortæller, at det udelukkende er politikere, direktion og udekørende fra kommunen, som må holde på p-pladsen på Østre Banevej.

Der er også bomme på den store parkeringsplads på Cementvej, hvor bommene gerne skulle virke fra på mandag. De pladser er tiltænkt alle kommunalt ansatte i bymidten.

Der er 57 pladser på Østre Banevej og 173 pladser på Cementvej.

Så kunne det give mening, at bommene var oppe, når kommunens ansatte havde fri - altså om aftenen, helligdage og i weekenderne. Men da de også er ansatte på blandt andet biblioteket og i genoptræningen, som benytter de centrale p-pladser, vil bommene kun gå op og ned, når man har licens til at stille sin bil på een af de to parkeringspladser.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk