5. juni 2020
Her kommer den nye kiosk til at ligge under den store stationsbro. Det er den nuværende kiosk på Køge Station, der bliver flyttet over i de nye lokaler. Foto: Simom de Visme
gallery icon

Se billedserie

Her kommer den nye kiosk til at ligge under den store stationsbro. Det er den nuværende kiosk på Køge Station, der bliver flyttet over i de nye lokaler. Foto: Simom de Visme
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu kommer kiosken under broen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu kommer kiosken under broen
Køge - 28. januar 2020 kl. 14:00
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gå ind under trappen og køb lidt godt med til togturen. Det bliver muligt, når Køge Kyst bygger en ny kioskbygning under den brede betontrappe, oplyser byudviklingsselskabet i pressemeddelelse.

Her fremhæves det, at kioskbygningen bliver en lille oplevelse i sig selv, for den består af en let træ- og stålkonstruktion med vægge i både gennemsigtigt og mørktonet tykt glas:

»I stedet for et mørkt område under trappen kommer der en lys, gennemsigtig og indbydende bygning, hvor man også kan søge læ på en særlig kold dag eller mørk aften. Glashuset skal erstatte kiosk-pavillonen på perronen ved sporene, og DSB sørger for, at der kommer stationskiosk i bygningen«.

- Under trappen er der allerede forberedt til en bygning, og arbejdet går i gang i foråret, så snart det er muligt. Der skal nemlig koordineres med arbejdet med ny belægning af Stationstorvet, så de to projekter ikke går i vejen for hinanden. Begge projekter, en ny granitbelægning på torvet og en kioskbygning i glas, står færdige i løbet af efteråret, forklarer kommunikationsansvarlig hos Køge Kyst, Anne Bjørn, og oplyser, at man har entreret med lokale kræfter, henholdsvis Nils Wium og Bo Semelin, der anlægger og projekterer.

Det er altså meningen, at den nuværende kiosk på Køge Station skal flytte over gaden, men hvad der skal ske med området på stationen ligger ikke helt fast endnu.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk