26. januar 2021
På Teaterbygningen bliver der nu mulighed for at bilve testet for Covid-19. Foto: Jesper From
På Teaterbygningen bliver der nu mulighed for at bilve testet for Covid-19. Foto: Jesper From
Foto: PFly
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu kan man blive corona-testet i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu kan man blive corona-testet i Køge
Køge - 10. august 2020 kl. 11:19

Fremover er det muligt at blive testet for corona-virus her i Køge Kommune for borgere, der ikke udviser symptomer. Indsatsen er en del af Region Sjællands initiativer og kommer for Køge Kommunes vedkommende til at omfatte Teaterbygningen, Bag Haverne 1, som vil have åbent hver fredag kl. 10 - 12 for borgere, der har bestilt tid i forvejen på coronaprover.dk.

Derudover vil der onsdag i denne uge - den 12. august - være mulighed for at blive testet i et såkaldt pop-up testcenter i Herfølge ved Pogebankens P-plads, ved Aldi kl. 13:30 - 15:30 samt i Ølby ved Ølbycenter ved Søndre Centervej (P-pladsen) kl. 10-12.

I næste uge er det Borup, der får besøg af et pop-up testcenter. Det bliver 19. august på Møllevej 4b Borup, Hegnetslund, det gamle plejehjem, kl. 13:30 - 15:30.

Til pop-up testcentrene skal der ikke bestilles tid på forhånd.

Husk sygesikringsbevis, hvis du skal testes.

Borgere, der har selv milde symptomer på corona-virus, skal henvende sig til deres egen læge, som vil give henvisning til test på et sygehus. Hvis man har symptomer på corona-virus, må man IKKE selv møde op til test på hverken Teaterbygningen eller et af de tre pop-up testcentre.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk