25. oktober 2020
Flere naboer til Corona Camping i Borup peger blandt andet på, at området slet ikke kan klare trafikken i forbindelse med de mange aktiviteter på den lille campingplads. Foto: Torben Thorsø
Flere naboer til Corona Camping i Borup peger blandt andet på, at området slet ikke kan klare trafikken i forbindelse med de mange aktiviteter på den lille campingplads. Foto: Torben Thorsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Naboer kræver orden på campingplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Naboer kræver orden på campingplads
Køge - 30. oktober 2018 kl. 13:45
Af Torben Thorsø

En nylig underskriftsindsamling til fordel for Corona Camping uden for Borup på Midtsjælland har fået flere naboer til at reagere.

arrow Læs også: Corona protesterer mod kommunal »Lukkelov«

- Der sker altså nogle ting derovre, som ikke hænger sammen med, hvordan en almindelig campingplads skal fungere, fortæller en nabo, der gerne vil være anonym efter flere tilfælde af chikane.

Han fortæller til DAGBLADET Køge, hvordan pladsens fastboende også i vinterhalvåret giver en væsentligt øget trafik i området, samtidig med at ulovlig restaurationsdrift på pladsen også tiltrækker mange gæster.

- De seneste år har aktiviteterne på campingpladsen taget overhånd på en måde, som området ikke kan bære - og det har bare fået lov at fortsætte, uden at kommunen griber ind, fortsætter han.

Klima- og Planudvalget har netop lagt op til, at ændringer af aktiviteterne på campingpladsen kan gøre den lovlig, men har samtidig givet dispensation til, at man stadig kan bespise mange mennesker og holde kulturelle arrangementer.

Læs meget mere om sagen i tirsdagens DAGBLADET Køge.

arrow Social campingplads mister tilladelse
18. oktober 2019 kl. 14:07 Opdateret: kl. 14:07
arrow Politiker afviser ansvar for helårscampister
05. juli 2019 kl. 13:45 Opdateret: kl. 13:51
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk