25. februar 2020
Der er tydelige spor efter bilræs i parkeringskælderen ved Køge Station, efter at der i weekenden tikkede omkring 10 henvendelser om støj og uro ind til politiet. Ordensmagten var selv til stede ad to omgange, men kunne ikke konstatere ulovligheder, da mellem 20 og 30 biler var samlet i kælderen. Foto: Anders Fallesen
gallery icon

Se billedserie

Der er tydelige spor efter bilræs i parkeringskælderen ved Køge Station, efter at der i weekenden tikkede omkring 10 henvendelser om støj og uro ind til politiet. Ordensmagten var selv til stede ad to omgange, men kunne ikke konstatere ulovligheder, da mellem 20 og 30 biler var samlet i kælderen. Foto: Anders Fallesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Naboer er dybt frustrerede over vedvarende bilræs i P-kælder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Naboer er dybt frustrerede over vedvarende bilræs i P-kælder
Opdateret 27. februar 2019 kl. 11:16
Køge - 26. februar 2019 kl. 14:06
Af Anders Fallesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var for stort og velbesøgt til at være spontant. Lørdagens bilræs i parkeringskælderen ved Køge Station må have været planlagt af de måske 50 unge, som indtog kælderen og gav den gas i deres biler.

arrow Læs også: 18-årig solgte hash i omstridt p-hus: - Politiet havde dømt mig

Det mener et bestyrelsesmedlem i Køge Lejerforenings boligselskab, hvis lejligheder i Bjerggade er naboer til P-hus- og kælder ved stationen. Vedkommende ønsker ikke at stå frem ved navn i DAGBLADET, men fortæller om en heftig lørdag aften i parkeringkælderen med et helt uacceptabelt støjniveau til følge. Fra både hvinende bildæk til musik fra diverse anlæg.

- Vi er utrygge ved det og har ikke lyst til at konfrontere de unge, siger bestyrelsesmedlemmet.

Bestyrelsen og de øvrige beboere i Køge Lejerforenings boligselskab står sammen om at rette kritik mod myndigheder, politiet og P-husets ejer, fortæller vedkommende, som selv har rettet henvendelse til DAGBLADET.

Støjen fra parkeringskælderen fik lørdag aften naboerne i Bjerggade til at sende et par håndfulde anmeldelser af sted til Midt- og Vestsjællands Politi.

I politiets døgnrapport omtaler man begivenhederne som »bilentuasister samler sig i P-kælder.« En patrulje rykkede første gang ud kort efter klokken 19.00, hvor der ifølge betjentenes rapportering var samlet omkring 20-30 biler i P-kælderen. Anmeldelserne gik på høj musik, uro og støj, men ordensmagten konstaterede ikke noget ulovligt på stedet, og der var ikke optræk til uorden, fremgår det af døgnrapporten. Derfor kørte man fra stedet igen.

En time senere lørdag aften var der tikket flere anmeldelser ind om uro i P-kælderen. Men heller ikke denne gang fandt betjentene anledning til at sigte nogen af de mange tilstedeværende unge for noget.

Læs en længere udgave af artiklen i tirsdagens DAGBLADET.

arrow Politiet tilkaldt til biltræf
22. juli 2019 kl. 13:00 Opdateret: kl. 13:00
arrow Sådan kan man løse problemerne i p-huset
14. marts 2019 kl. 18:07 Opdateret: kl. 12:11
arrow P-hus: Kæmpe biltræf udløste ingen parkeringsafgifter
05. marts 2019 kl. 13:51 Opdateret: kl. 12:38

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk