25. marts 2019
Corona Camping i Dyndet ved Borup skal »lovliggøres« som følge af flere klager over pladsens arrangementer, og at der tilsyneladende er helårsbeboelse på pladsen. Foto: Hans-Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

Corona Camping i Dyndet ved Borup skal »lovliggøres« som følge af flere klager over pladsens arrangementer, og at der tilsyneladende er helårsbeboelse på pladsen. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Naboer elsker ulovlig campingplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Naboer elsker ulovlig campingplads
Køge - 10. oktober 2018 kl. 18:18
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter flere klager over forholdene skal Corona Camping i Dyndet ved Borup nu »lovliggøres«, og campingpladsen står i den forbindelse til blandt andet at miste den tilladelsen til at have fastliggere. Det vil være et slag for mange mennesker, lyder det fra initiativtageren til en underskriftsindsamling, der skal støtte campingpladsen:

arrow Læs også: Behersket glæde hos Corona Camping

»Corona Camping er et frirum og et fristed for forskellige typer af mennesker. Corona Camping er rammen for både mennesker med store ressourcer og dem med mindre. Fælles for dem alle er, at disse mennesker, søger og trives i sammenhørigheden og fællesskabet.

Sådan lyder oplægget til underskriftsindsamlingen, der kan læses på hjemmesiden www.skrivunder.net under overskriften »Støt Corona Camping«.

Det er Kenni Lars Rasmussen, der som lokal i Borup har taget initiativ til underskriftsindsamlingen, som skal vise, at der ér opbakning blandt lokalbefolkningen til aktiviteterne på Corona Camping.

- Jeg er en af de mange borgere i byen, der er glade for campingpladsen, og indsamlingen skal fortælle politikerne i byrådet, at mange holder af Corona Camping, og at parret på campingpladsen gør rigtig mange gode ting, siger han.

Kenni Rasmussen opfordrer medlemmerne af Klima- og Planudvalget til at tænke sig om en ekstra gang, når det kommer til det væsentlige punkt, der handler om fastliggere, og i nogen grad helårsbeboelse, på pladsen i Dyndet ved Borup.

Den aktuelle underskriftsindsamling har i øjeblikket over 300 underskrifter og vil blive afleveret på rådhuset i Køge, tirsdag den 23. oktober.

arrow Campingplads får ok til koncerter og servering
08. december 2018 kl. 06:06 Opdateret: kl. 15:00
arrow Kritik af campingplads: Formand tror på dialogen
30. oktober 2018 kl. 14:45 Opdateret: kl. 13:52
arrow Naboer kræver orden på campingplads
30. oktober 2018 kl. 13:45 Opdateret: kl. 13:45

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk