22. juni 2021
Det kræver respekt for hinanden at arbejde sammen på tværs af generationerne - og så skader det ikke at have ja-hatten på, siger Oscar Mansa, der laver musik med sin far, Jesper Mansa. Foto: Kim Rasmussen
Det kræver respekt for hinanden at arbejde sammen på tværs af generationerne - og så skader det ikke at have ja-hatten på, siger Oscar Mansa, der laver musik med sin far, Jesper Mansa. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musikken bliver i familien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musikken bliver i familien
Køge - 15. maj 2021 kl. 15:59

Køge: Der bliver ofte skævet lidt til Oscar Mansa, når han sammen med sin far, Jesper Mansa, møder op på spillestederne.

Men de fleste synes, det er fedt, at de to kan fyre den af sammen. Det har de senest gjort med deres bidrag til Low Vision Song Contest.

- Jeg får faktisk mange komplimenter for det, hvor folk synes, det er fedt, at jeg har min far med ude. Nogle gange kan han selvfølgelig godt være lidt mere som en far end som en bandkollega, men generelt, så er det fedt at kunne lave noget sammen og få nogle gode, fælles oplevelser. Det er fakltisk noget, jeg ville ønske at flere kunne opleve, siger Oscar Mansa.

Jesper Mansa nyder også samarbejdet med sønnen:

- Jeg er flere gange blevet kaldt for hip hop-pædagogen og jeg går da også hjem, når de andre går videre i byen, siger han med et grin og fortsætter i en alvorlig tone:

- Jeg er da stolt, når jeg kan se Oscar og Ninna, der er kommet tæt på familien, give den gas på scenen. Men det her samarbejde kræver selvfølgelig flere elementer af respekt og følelser, end hvis vi bare var kolleger. Det er også derfor, jeg altid har sagt til Oscar, at han til enhver tid kan sige fra, hvis han ikke vil have mig med mere.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk