30. juli 2021
Socialdemokratiet i Køge får tirsdag besøg af udlændinge - og integrationsminister, Mattias Tesfaye. Der er fri adgang til mødet.
Socialdemokratiet i Køge får tirsdag besøg af udlændinge - og integrationsminister, Mattias Tesfaye. Der er fri adgang til mødet.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Møde: Mattias Tesfaye fortæller om udlændingepolitikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Møde: Mattias Tesfaye fortæller om udlændingepolitikken
Køge - 17. november 2019 kl. 15:29

På tirsdag den 19. november får Køge besøg af den nye socialdemokratiske regerings udlændinge - og integrationsminister, Mattias Tesfaye.

arrow Læs også: Tesfaye-møde aflyst: Ministeren indkaldt til forhandlinger

Mattias Tesfaye vil på et offentligt møde tirsdag den 19. november, klokken 19 give et oplæg om den aktuelle udlændinge- og integrationspolitik. Mødet er arrangeret af Socialdemokratiet Køge og finder sted i 3F's lokaler, Lykkebækvej 4, 4600 Køge

Matttias Tesfaye siger:
- Det er den nye regerings mål, at der skal være en udlændingepolitik, der fremmer integrationen. At løse flygtninge- og migrantkrisen kan kun ske i et internationalt, forpligtende samarbejde. Historisk mange mennesker er på flugt. Men det nuværende asylsystem fungerer langt fra hverken retfærdigt eller hensigtsmæssigt. Det er blandt andet med til at understøtte en industri af menneskesmuglere, der udnytter andres ulykke, og hvor mange flygtninge udsættes for vold og overgreb eller mister livet på rejsen over Middelhavet. Integrationen af mange af dem, der er kommet til Danmark, er gået godt. De har lært sproget, går på arbejde, er en aktiv del af lokalsamfundene og yder et væsentligt bidrag til vores samfund, som vi ikke kan være foruden. Samtidig er der fortsat udfordringer med at få integrationen til at fungere alle steder. For mange indvandrere og flygtninge står uden for arbejdsmarkedet.

Mattias Tesfaye er en mand med mange jern i ilden. I denne uge har Folketinget førstebehandlet en lov, som gør det muligt for børn som Mint, der har tilknytning til Køge, at blive i Danmark.

- Jeg har sagt fra start, at vi skal have en stram udlændinge politik, men den skal jo ikke være skør, siger Mattias Tesfaye.

Mattias Tesfaye er 38 år, og blev første gang til Folketinget i 2015 valgt i Brøndby-kredsen.

Der er fri adgang til mødet.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk